Skip to main content
April Clare Welsh
29 August 2023, 12:00

The Weeknd zegt dat hij geen samenwerkingen meer zal doen "tenzij Daft Punk weer bij elkaar komt"

Hij gaf begin vorige deze maand een voorproefje van het nieuwe nummer - tijdens een optreden in Polen

The Weeknd

The Weeknd zegt dat hij geen nummers meer zal maken met andere artiesten "tenzij Daft Punk weer bij elkaar komt".

De Canadese ster - echte naam Abel Tesfaye - kondigde zijn beslissing aan tijdens een optreden op de PGE Narodowy in Warschau, Polen afgelopen woensdag (9 augustus), tegelijkertijd met een preview van een nieuw nummer, 'Another One Of Me'; Zijn laatste feature.

"Ik wil gewoon zeggen, dit, dit wordt de laatste feature die ik ooit doe, ooit in mijn carrière, dus ik wil het vanavond voor jullie uitvoeren", zei hij, terwijl hij het publiek toesprak.

Tesfaye deelde later een filmpje van het optreden op Twitter met het bijschrift: "De laatste feature... tenzij dwaze punk ooit weer bij elkaar komt."

Daft Punk kondigde hun split in 2021 aan en Thomas Bangalter opende onlangs over de beslissing van het duo in een interview met de BBC. In april bracht Bangalter zijn eerste volledige soloproject uit sinds de ondergang van het duo, 'Mythologies'.

Ondertussen bevestigde Tesfaye dat hij momenteel de laatste hand legt aan zijn nieuwe album, het derde in de trilogie met 'After Hours' uit 2020 en 'Dawn FM' uit 2022. In januari deelde hij een nieuwe video voor de 'Dawn FM'-track 'Is There Someone Else?', een jaar na de release van de hit-lp.