Skip to main content
Sarah Ottow
24 February 2024, 15:00

Tomorrowland lanceert online dj- en productieacademie

De nieuwe online school begint met video's van Sunnery James & Ryan Marciano, Henri PFR en Laidback Luke

Tomorrowland

Tomorrowland heeft een nieuw online school- en leerplatform gelanceerd, de Tomorrowland DJ & Producing Academy.

De nieuwe website bevat video's en cursussen over DJ-technieken en muziekproductie, evenals demo-feedbacksessies, downloadbare samples en projectbestanden, livestream Q&A's en nog veel meer. De nieuwe online school start met drie masterclasses: Laidback Luke over The Future of Creative DJing, In The Booth met Sunnery James & Ryan Marciano, en The Route to The Main Stage met Henri PFR.

De Tomorrowland Academy, die begon als een persoonlijk evenement in Tomorrowland's thuisland België, heeft ook geplaagd dat er binnenkort online cursussen van James Hype en Agents of Time komen. Ze behandelen respectievelijk 'DJ-en uitgelegd van vlaggenschip tot thuisopstelling' en 'De kunst van het creëren van een liveset'.

Sommige cursussen, voorbeelden en meer zijn gedekt met het basisniveau van het abonnement van € 15 per maand, of u kunt betalen naar gebruik, waarbij de video van Laidback Luke € 149 kost. Er is ook een nieuwe Wall Academy, een samenwerking met Afrojack die een diepgaande, toegewijde cursus is over alles, van muziekproductie en compositie tot marketing, mentaliteit en het managen van artiesten.

De Tomorrowland DJ & Producing Academy is nu live. U kunt meer informatie vinden op de speciale website