Skip to main content
Jack Ramage
25 October 2023, 15:00

Tomorrowland Winter maakt eerste namen bekend voor line-up 2024

Het festival vindt plaats in een Frans skigebied op 1.869 meter boven zeeniveau

Tomorrowland winter

Tomorrowland Winter heeft de eerste namen bekendgemaakt die op de editie van 2024 zullen spelen.

Het festival vindt plaats van 16 tot 23 maart 2024 en verwelkomt meer dan 150 artiesten in het Franse skigebied Alpe d'Huez, gelegen in het centrum van de Oisans-regio van de Franse Alpen, 1.869 m boven de zeespiegel. 

Degenen die tot nu toe bevestigd zijn om op het evenement te spelen, zijn Afrojack, Amber Broos, Andromedik, Armin van Buuren, B Jones, Lost Frequencies, MATTN, Netsky, Steve Aoki en meer. Verdere aankondigingen zullen naar verwachting in de komende maanden worden gedaan. 

Eerder deze maand kondigde Tomorrowland – dat werd verkozen tot nummer 1 festival ter wereld in de Top 100 Festivals poll 2023 van DJ Mags – aan dat het evenement het thema Amicorum Spectaculum zal hebben, "een van de meest mythische thema's in de geschiedenis van de festivals".

Vorige week bracht Tomorrowland ook een selectie van opgenomen sets uit zijn recente Braziliaanse editie uit op YouTube, bekijk hier de opname van Afrojack's set. 

Tomorrowland bracht eerder deze maand ook een nieuwe documentaire uit, We Are Tomorrow, in samenwerking met Amazon Music. De documentaire, geregisseerd door Wim Bonte, verkent de muziek en de wereldwijde gemeenschap van het festival. Je kunt de 30 minuten durende film hier bekijken.

Alle Tomorrowland Winter Arrangementen, inclusief logies in Alpe d'Huez, alsook 4-daagse festivalpassen, zijn uitverkocht. 

7-daagse festivalpassen, evenals een beperkt aantal 1-daagse festivalpassen, zijn nog steeds beschikbaar - je kunt beide kopen bij tomorrowland.com.