Skip to main content
News

Bekijk Tomorrowland Brasil sets van Afrojack, Paul Kalkbrenner, ANNA b2b Ida Engberg, en meer

Fans kunnen nu het festival herbeleven dat eerder deze maand plaatsvond in Parque Maeda in Itu, São Paulo

Tomorrowland brazilie

Tomorrowland heeft een selectie van opgenomen sets uit zijn recente Braziliaanse editie gedeeld op YouTube. 

De uitgebrachte sets omvatten Afrojack, Paul Kalkbrenner, ANNA b2b Ida Engberg, Amber Broos, CERSRV, John Newman, MATTN en meer. 

Tomorrowland Brasil vond eerder deze maand plaats in Parque Maeda in Itu, São Paulo, en verwelkomde ongeveer 180.000 aanwezigen. Bekijk hieronder de set van ANNA b2b Ida Engberg.

Je kan de volledige selectie van live sets van het festival hier bekijken op de officiële YouTube-pagina van Tomorrowland.

Vorige maand bracht Tomorrowland een nieuwe documentaire uit, We Are Tomorrow, in samenwerking met Amazon Music. De film, geregisseerd door Wim Bonte, verkent de muziek en de wereldwijde gemeenschap van Tomorrowland. Je kunt het hier bekijken. 

Tomorrowland – dat werd verkozen tot het nummer 1 festival ter wereld in de Top 100 Festivals poll 2023 van DJ Mags – kondigde eerder deze maand ook het thema en de line-up aan voor de wintereditie van 2024.

De vierde editie van Tomorrowland Winter, die volgend jaar maart plaatsvindt, zal het thema van Amicorum Spectaculum hebben - "een van de meest mythische thema's in de geschiedenis van de festivals". Tickets zijn nu te koop bij tomorrowland.com.

Fans kunnen ook sets van het Belgische festival van Tomorrowland in 2023 volledig bekijken, inclusief optredens van Adam Beyer, Amelie Lens, Vintage Culture, Dom Dolla, Hardwell, LF System en meer.