Skip to main content
Christian Eede
16 June 2024, 14:17

Tomorrowland kondigt een nieuwe fantasy-avonturenreeks aan, The Book of Wisdom

Het eerste boek, The Great Library of Tomorrow, verschijnt later dit jaar

Tomorrowland stage

Tomorrowland heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe fantasy-romanreeks, The Book of Wisdom.

De festivalgigant zou de afgelopen vijf jaar aan het concept hebben gewerkt en het zal drie verschillende boeken omvatten.

De eerste daarvan heet The Great Library of Tomorrow en zal in oktober en november van dit jaar op verschillende locaties verschijnen. Het verschijnt in meerdere vertalingen, afhankelijk van de regio's waarin het beschikbaar is gemaakt.

In een persverklaring zei Tomorrowland: "Tomorrowland Fiction is ontwikkeld en geschreven door het creatieve en redactieteam, waaronder divers internationaal talent, en vertelt verhalen die zich afspelen in magische werelden waar volwassen lezers van kunnen genieten. Naast de romans plant Tomorrowland Fiction nog meer literaire en creatieve avonturen, waaronder stripboeken met betrekking tot het Tomorrowland-universum en verfilmingen."

The Great Library of Tomorrow wordt beschreven als een "epische fantasie over een groep helden die een kwaadaardige vijand moeten verslaan die erop uit is de openheid, liefde en creativiteit te vernietigen die hun vele rijken in stand houden."

Het is geschreven door de in Mexico City geboren schrijfster Rosalia Aguilar Solace. Pre-orders zijn hier beschikbaar.

Tomorrowland onthulde in 2022 voor het eerst dat ze aan een fantasy-fictieromanreeks werkten. De debuut fantasy-avonturenroman, The Rise of Adscendo, kwam een ​​jaar later uit.

Het Tomorrowland-festival vindt dit jaar plaats in de weekenden van 19 tot 21 en 26 tot 28 juli. In april werd de volledige line-up voor de 20e jubileumeditie bekend gemaakt.

Het evenement viert dit jaar haar 20e verjaardag en het thema, een prequel op 'Elixir of Life' uit 2016, is 'LIFE'. Het ‘LIFE’-concept neemt bezoekers mee “terug naar een levendig tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, waar de samenstand van de twee manen staat te gebeuren”, aldus de organisatoren.