Skip to main content
Sarah Ottow
4 June 2024, 14:00

Tomorrowland kondigt de officiële vinylcompilatie aan voor het festival van 2024, LIFE

Ervaar de euforie van het Tomorrowland-thema ‘LIFE’ van dit jaar met een zorgvuldig geselecteerde selectie exclusieve vinyltracks en uitgebreide versies

Tomorrowland

Tomorrowland heeft een vinylcompilatie uitgebracht als aanvulling op het festivalthema van 2024, LIFE.

Het Tomorrowland-team heeft een compilatie van 20 nummers samengesteld met exclusieve, uitgebreide en actuele nummers van belangrijke festivalartiesten voorafgaand aan het komende vlaggenschipevenement volgende maand. Het gelimiteerde dubbel-LP gatefold-pakket bevat muziek die aansluit bij het thema van dit jaar en viert "eenheid, vreugde en diversiteit", met artiesten als David Guetta, Jengi, Steve Angello, Amber Broos, Mau P en Lost Frequencies onder de bijdragende nummers. Ook actuele scenehits als ‘Mwaki’ van Zerb en ‘Milkshake 20’ van Alex Wann zijn opgenomen.

De compilatie maakt deel uit van de LIFE-themacollectie die beschikbaar is voorafgaand aan het megafestival dat de laatste twee weekenden van juli plaatsvindt in De Schorre. Tomorrowland heeft weer een fantasy-avonturenroman gepubliceerd, The Spirit of Life, over het oorsprongsverhaal voor het thema van dit jaar. Fans kunnen ook draagbare 2024-merchandise kopen, zoals t-shirts en petten.

Tomorrowland Belgium 2024, dat in één dag uitverkocht was, zal acts als Armin van Buuren, Amelie Lens, Bonobo & Dixon, ANNA, Vintage Culture, Afshin Momadi, Shaquille O’Neal als DJ Diesel, Gryffin, horsegiirL en nog veel meer tentoonstellen. Tomorrowland's online DJ- en productie-educatieplatform heeft ook een mixwedstrijd gelanceerd (open tot 20 juni) om een ​​set op het festival te winnen.

Buiten België bereidt Tomorrowland zich voor op komende evenementen in Brazilië en Amsterdam, waarbij onlangs werd bevestigd dat de wintereditie van 2025 in de Franse Alpen zal plaatsvinden van 15 tot 22 maart.

Bekijk hieronder afbeeldingen van de LIFE-compilatie, nu rechtstreeks verkrijgbaar via Tomorrowland, en op 7 juni bij andere platenwinkels, en andere themamerchandise.