Skip to main content
Sarah Ottow
22 September 2023, 14:43

Tomorrowland brengt nieuwe documentaire uit, We Are Tomorrow, met Amazon Music

De shortfilm volgt het verhaal van vier personen op het Belgische festival in 2023, waaronder de Braziliaanse dj Alok

Photo of a woman in a pink shirt and long brown hair with glittery make up dancing with her arm outstretched in the Tomorrowland crowd.jpg
Shot van We Are Tomorrow, courtesy of Tomorrowland/Amazon Music

Tomorrowland heeft een nieuwe documentaire uitgebracht, We Are Tomorrow, in samenwerking met Amazon Music.

De 30 minuten durende korte film, geregisseerd door Wim Bonte, biedt fans een intieme blik in de muziek en de wereldwijde gemeenschap die Tomorrowland definieert - het regerende nummer 1 festival ter wereld volgens DJ Mag's Top 100 Festivals poll 2023, zoals gestemd door lezers.

De documentaire portretteert ook de persoonlijke verhalen van vier 'People of Tomorrow' die in 2023 het Belgische festival bijwonen; De Braziliaanse dj en producer Alok, twee Oekraïense vluchtelingen Veronika en Mykola die vrijwilligerswerk deden op het festival, de Peruaanse punter Carlos die de liefde vond in België en de Indiaas-Australische Alwyn die zijn zus voor het eerst meenam naar Tomorrowland.

Tijdens de docu deelt elk individu persoonlijke verhalen over wat Tomorrowland voor hen betekent, naast exclusieve ongeziene beelden van het festival.

"Spelen op Tomorrowland is een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt [door dj te worden]", vertelde Alok in de documentaire. "Deel uitmaken van de artiesten die op Tomorrowland optreden, betekent dat ik alle twijfels achter me laat of ik wel of geen dj had moeten worden. De geschiedenis van Tomorrowland is verweven met de mijne."

De in Mumbai geboren festivalganger Alwyn voegde eraan toe: "Ik kom hier sinds 2014 en ik heb sindsdien geen weekend gemist. Ik heb het gevoel dat dit mijn familie en mijn thuis is, het maakt me tot wie ik ben."
 

"Muziek is voor mij energie. Het is vrijheid", aldus Veronika. "Het is iets dat je kracht geeft om verder te gaan. Tomorrowland is als een sprookje. Het is als een andere wereld waar ik alle problemen kan vergeten en mijn energie en kracht kan opladen om verder te gaan."

De shortfilm is nu te bekijken op YouTube en Amazon Music. Kaarten voor de exclusieve premiere zijn hier te koop.

Play Video