Skip to main content
Declan McGlynn
4 April 2024, 22:00

Beatport Streaming is nu beschikbaar voor rekordbox iOS

Je kunt nu de volledige bibliotheek van Beatport, inclusief hitlijsten, streamen vanaf je telefoon

Seamless Integration with DDJ FLX4

Beatport Streaming is nu beschikbaar op rekordbox iOS, wat betekent dat je de hele Beatport-catalogus in de app kunt afspelen en afspeellijsten kunt samenstellen die op andere apparaten worden gesynchroniseerd met je Beatport-account.

Met de nieuwe integratie kun je zoeken in de volledige bibliotheek van Beatport met 12 miljoen nummers, evenals in de samengestelde afspeellijsten van Beatport en hun top 100-hitlijsten.

rekordbox iOS-gebruikers kunnen de nieuwe integratie behandelen als puur een organisatietool, of een mobiel apparaat in liggende modus zetten en toegang krijgen tot de prestatiemodus van de app. Muziek kan rechtstreeks in elk deck worden geladen, en als je een ondersteunde controller hebt, zoals de DDJ-FLX4 of DDJ-200, kun je rechtstreeks vanaf het apparaat optreden met je mobiele apparaat. De app beschikt ook over FX, filters, EQ's, performance pads en meer voor micro-DJ's onderweg. 

Zodra een track is geladen, kunnen gebruikers cue-punten instellen, die vervolgens beschikbaar zijn op andere apparaten, evenals eventuele andere metadatawijzigingen die u aanbrengt. 

Lees hier meer over de nieuwe versie van rekordbox iOS.