Skip to main content
Charlotte Krol
23 September 2023, 13:00

Nieuwe app, [untitled], gelanceerd om producenten te helpen onuitgebrachte muziek veilig te delen en te organiseren

Het betekent dat gebruikers muziek tussen elkaar moeten kunnen doorgeven zonder angst voor lekken

Via untitled.stream Suntitled-app-music-new-1400x700
Via untitled.stream

Er is een nieuwe app gelanceerd waarmee producers en muzikanten hun onuitgebrachte muziek veilig kunnen delen en organiseren.

App-ontwikkelaar Sin Titulo Inc. heeft de [untitled] app geïntroduceerd, met de nadruk op gegevensbeveiliging.

Het betekent dat gebruikers muziek tussen elkaar kunnen doorgeven zonder angst voor lekken, met versleutelingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met marktleiders zoals Dropbox en SoundCloud, zoals MusicTech meldt.

Belangrijke kenmerken van [untitledl] zijn onder meer hoogwaardige lossless audiostreaming, naadloze opnamemogelijkheden voor het vastleggen van inspiratie en probleemloos uploaden vanuit verschillende bronnen, waaronder Apple's Airdrop en iMessage.

Gebruikers kunnen hun tracks ook organiseren in projecten en mappen die worden gesynchroniseerd op meerdere apparaten, waaronder iPhone en internet.

Er is ook een offline modus waarmee gebruikers hun muziek kunnen beluisteren, bewerken en organiseren, zelfs als ze geen internetverbinding hebben.

Lees hier meer over de nieuwe app.

Het nieuws volgt op de lancering van een app vorig jaar genaamd Marine Snow die aanbiedt om artiesten vooraf te betalen voor exclusieve tracks.