Skip to main content
Declan McGlynn
23 January 2024, 17:00

AlphaTheta Corporation, eigenaren van het merk Pioneer DJ, kondigen een nieuw merk aan, AlphaTheta

AlphaTheta zal deze week nieuwe producten aankondigen die samenvallen met de NAMM-conventie in Californië

Pioneer-x-AlphaTheta-news-story.jpg (1)

AlphaTheta Corporation, de overkoepelende groep voor merken als Pioneer DJ, KUVO, rekordbox, TORAIZ en Serato, heeft een nieuw bedrijf aan zijn selectie toegevoegd genaamd AlphaTheta. Pioneer DJ, het merk dat synoniem staat voor alles van CDJ's tot controllers en meer, blijft deel uitmaken van de AlphaTheta-groep.

Het nieuwe merk, dat de naam van zijn conglomeraat weerspiegelt, zal deze week nieuwe producten aankondigen die samenvallen met de NAMM-conventie in Californië.

Het nieuwe merk wordt onthuld op de 30e verjaardag van de eerste DJ-speler - de CDJ-500 - die in 1994 werd gelanceerd. Sprekend over de nieuwe naam in een verklaring die met het nieuws werd uitgegeven, zei het bedrijf: "De naam AlphaTheta verwijst rechtstreeks naar de hersengolffrequenties die worden bereikt bij optimale prestaties. Muziek leidt ons vaak naar deze extreem krachtige gemoedstoestanden. Ons doel is om onze innovatieve technologieën in geluids- en muziekcreatie te gebruiken om deze piekmomenten mogelijk te maken en te verrijken."

Lees hier meer op de nieuwe AlphaTheta-website