Skip to main content
DJ Mag
28 June 2023, 16:20

UNTOLD Festival kondigt Dubai editie aan in 2024

Het nieuwe hoofdstuk van UNTOLD werd ingeluid met een recordbrekend

optreden van van Buuren op de Burj Khalifa

Untold

UNTOLD Festival zal hun debuut maken in het Midden-Oosten rond februari 2024 in Expo City Dubai.

Om dit nieuwe hoofdstuk in te luiden is er vanuit UNTOLD een samenwerking aangegaan met DJ Armin van Buuren en de Burj Khalifa. Het was een wereldrecord brekende show waarbij zij het grootste gebouw ter wereld hebben gebruikt als LED achtergrond. De verfilmde world-record special zal later deze zomer verschijnen.

De line-up voor dit nieuwe super festival is nog onbekend, maar Van Buuren, die al sinds het ontstaan van dit festival in 2015 in Roemenië betrokken was, belooft dat het iets speciaals zal worden.

“Er is een onwijs sterke connectie tussen mijzelf, UNTOLD Festival, en de fans.” zei Van Buuren. “Ik denk dat ik me nog nooit zo levend heb gevoeld als dat ik doe op het podium bij UNTOLD, en dat maakt deze aankomende show in Dubai zo exciting."

“Ik ben mega enthousiast om op de Burj Khalifa te spelen en twee wereldrecords te verbreken met het doen waar ik het meest van houd: muziek delen met alle fans die me zo dierbaar zijn,” zei hij.

Ahmed Al Khaja, CEO van Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), zei: “Het hosten van events zoals UNTOLD bij Expo City Dubai is de perfecte manier om te laten zien hoe de stad in staat is mega-events te hosten. Hiermee versterkt het de positie als een internationale hub voor events, in lijn met de ambitie van ons visionaire leiderschap om Dubai de beste stad in de wereld te maken om in te wonen, te werken en te bezoeken.”

UNTOLD Festival is het grootste elektronische muziek festival van Roemenië, dat jaarlijks gehouden wordt in Cluj-Napoca bij de Cluj Arena.

Het festival heeft grote namen aangetrokken in Roemenië, waaronder David Guetta, Major Lazer, Tiësto, Don Diablo en Oliver Heldens. UNTOLD’s organisatoren zijn zich nu aan het klaarmaken voor de 5-jaar anniversary van de editie Roemenië, met headliners zoals Alesso, Martin Garrix, en Amelie Lens, de recente cover artiest van Dj Mag UK.
 

Fans kunnen zich hier registeren voor tickets. 

Play Video