Skip to main content
Jack Ramage
21 June 2024, 13:08

David Guetta en Armin van Buuren teasen gezamenlijke debuutsingle

De nieuwe single was eerder deze week voor het eerst te horen tijdens een b2b-set op Ibiza

Armin van Buuren en David Guetta

David Guetta en Armin van Buuren hebben de release van hun gezamenlijke debuutsingle geteased.

Het nummer, dat nog geen naam heeft, ging eerder deze week in première voor fans als onderdeel van Guetta’s residentie in Ushuaïa Ibiza, waar hij b2b optrad met de legendarische trance-dj. De set, die deel uitmaakte van Guetta's F**K Me I'm Famous! residentie, was de tweede b2b ooit voor het duo. Hieronder kun je een fragment bekijken van de track die wordt gedraaid.

In een post over het nummer schreef Guetta: "De liefde voor muziek overstijgt alles, daarom zal Ibiza altijd mijn favoriete plek op aarde zijn!!! We komen uit verschillende muzikale richtingen, maar onze passie brengt ons samen... En gaf ons de wens om samen een track uit te brengen,"

Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar de single volgt op een reeks recente releases van zowel Guetta als van Buuren.

Guetta, die in 2023 werd verkozen tot 's werelds nummer 1 DJ in DJ Mag's Top 100 DJ's poll, remixte in maart Sophie Ellis-Bextor's 'Murder On The Dancefloor'. Het nummer, oorspronkelijk uitgebracht in 2001, groeide eind vorig jaar opnieuw in populariteit nadat het te zien was in de blockbuster Saltburn en werd een hit op TikTok.

Armin van Buuren was de afgelopen maanden ook actief en produceerde met name het ‘officiële volkslied’ voor het Nederlands herenvoetbalelftal, voorafgaand aan het EK voetbal dat deze maand gespeeld wordt. Vorige maand bracht hij ook het 21e deel van zijn iconische 'A State Of Trance'-serie uit.