Skip to main content
Brian Coney
15 May 2024, 16:20

Armin van Buuren released 'A State Of Trance' 21st edition

"Drie uur lang de beste trancemuziek, van mij voor jou", aldus de legende

Armin van Buuren

Armin van Buuren heeft het 21e deel van 'A State Of Trance' uitgebracht. Stream het hieronder.

In hetzelfde format als de 20e editie van vorig jaar bestaat ‘A State of Trance 2024 (Mixed by Armin van Buuren)’ uit drie mixen met in totaal 42 tracks.

Naast steunpilaren als Above & Beyond, Ahmed Helmy, Allen Watts, Andrew Rayel, David Forbes en Matt Fax, bevat de nieuwste editie van de langlopende mixserie onder meer Ferry Corsten, HI-LO en Lilly Palmer.
 
van Buuren kondigde de nieuwste editie van de serie aan via zijn wekelijkse A State of Trance radioshow op 2 mei, met de vroege release van de eerste twee mixen op 3 mei en 1010. De laatste mix wordt uitgebracht op vrijdag 17 mei.

In een verklaring zei de Nederlandse trance-zwaargewicht: “Ik ben verbaasd over de kwaliteit van de muziek die elk jaar wordt uitgebracht; het is wat mij drijft om deze albums te blijven samenstellen, zelfs na meer dan twintig jaar.

“Trancemuziek is zo wijdverbreid en compatibel geworden met andere genres dat ik het zowel erg leuk als heel moeilijk vind om de shortlist terug te brengen tot “slechts” 42 nummers,” voegde hij eraan toe. “Daarom houd ik ervan om deze mixalbums te maken. Drie uur lang de beste trancemuziek, van mij voor jou. Genieten!"

A State Of Trance vierde vorig jaar zijn 20-jarig jubileum met een aflevering van 41 nummers en een tentoonstelling in Our House Museum in Amsterdam.

Play Video
Play Video