Skip to main content
Sarah Ottow
16 September 2023, 15:19

Tweede editie van het ADE Golf Tournament een dag vol netwerken en vriendschappelijke competitie

Het ADE Golf Tournament is terug op vrijdag 20 oktober op The International, een van de beste golfbanen in Nederland

ADE Golf

Het ADE Golf Tournament is terug voor de langverwachte tweede editie, op vrijdag 20 oktober op The International, een van de beste golfbanen in Nederland. ADE Golf vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event waarvoor (dance) music professionals uit de hele wereld naar Amsterdam afreizen. Voortbouwend op het succes van het eerste evenement nodigen organisatoren Marc Wesseling en Eric Keijer artiesten, boekingsagenten, promotors en liefhebbers uit de wereld van muziek, entertainment en media uit voor een dag van ontspanning, netwerken en een vriendschappelijke competitie. Organisaties die willen deelnemen, kunnen zich hier inschrijven. 

“ADE Golf is meer dan een golfuitje; het is een minifestival op de greens. Terwijl deelnemers zich een weg banen over de golfcourse, kunnen ze genieten van lekker eten, cocktails en de beats van gerenommeerde DJ's, allemaal strategisch geplaatst rondom de 18 holes. Dit alles zorgt ervoor dat de dag evenveel draait om het bevorderen van contacten en het opbouwen van relaties als om golfen en entertainment,” legt Eric Keijer, mede-organisator, uit.

De dagen dat golf werd beschouwd als een exclusieve "old boys club" zijn voorbij. Golf is een van de snelst groeiende sporten en trends mede doordat de street culture het heeft omarmd; van Stephen Curry tot DJ Khaled: allemaal staan ze bijna dagelijks op de green. ADE Golf haakt hierop in en bedient deze hele nieuwe doelgroep met een uniek toernooi concept waarbij onder andere een Porsche Taycan te winnen valt met een hole-in-one.

"Met het ADE Golf Tournament willen we golf op een andere manier benaderen; met meer ruimte voor entertainment, los van het traditionele stoffige imago. Tijdens het toernooi zal het clubhuis veranderen in een club setting die past bij ADE.  Daarnaast kunnen nieuwkomers deelnemen aan clinics op de driving range, wat zorgt voor een inclusieve en toegankelijke omgeving," legt Marc Wesseling, een van de organisatoren van het evenement, uit.