Skip to main content
Sarah Ottow
13 October 2023, 19:00

The Creation of 'Peacock in Concert' + Showcase | ADE Lab

Krijg inzicht in het samenwerkingsproces tussen de artiesten die deze show tot leven brengen

Peacock
Credit: ADE website

DJ en producer Dr. Peacock wordt internationaal gevierd voor zijn muziekproducties en optredens binnen de hardere genres, als een kernlid van de Frenchcore-scene. Wat als we je zouden vertellen dat deze Frenchcore-kenner met zijn geluid dat meestal boven de 200 BPM uitkomt, nu optreedt met een volledig klassiek geschoold ensemble, waaronder piano, gitaar, een operazanger, een cello en twee violen?

Dr. Peacock verlegt de grenzen van muziekgenres en de klassieke concertervaring en creëert cross-overs als nooit tevoren met zijn nieuwe show 'Peacock in Concert'; een over-the-top complete muzikale ervaring. Live muzikanten spelen naast de onbetwiste koning van Frenchcore, in een ronkende muzikale show waar zijn hardcore beats de hartslag van alles zijn. Het beweegt zich door een breed scala aan muzikale genres en zorgvuldig geschreven verhaallijn.

Tijdens ADE Lab zal ADE samen met Dr. Peacock, zijn trustee MC Da Mouth of Madness en het ensemble ingaan op hoe de artiesten de edgier elektronische genres naadloos mengen met de magie van live-instrumenten tot een onvergetelijke live-uitvoering. Ontdek de artistieke connectie achter deze muzikale fusie en krijg inzicht in het samenwerkingsproces tussen de artiesten die deze show tot leven brengen.

En niet getreurd, de artiesten kwamen niet alleen om een praatje te maken! Na het gesprek wordt de Boom Box getrakteerd op een exclusieve showcase van Peacock in Concert.

Donderdag, okt 19, 2023
17:45 - 19:00
Brakke Grond Nes 45, Amsterdam