Skip to main content
Sarah Ottow
17 April 2024, 17:05

ADE maakt eerste sprekers voor 2024 bekend: Martin Garrix, Timbaland, Laurent Garnier, Grace Ladoja, en meer

's Werelds grootste clubfestival, conferentie- en festival voor elektronische muziek keert in oktober terug

ADE

Timbaland en Martin Garrix verschijnen tijdens de komende editie van Amsterdam Dance Event, van 16 tot en met 20 oktober 2024, samen op het podium van ADE Pro. Verder is onder meer bevestigd dat fabric London haar 25-jarig jubileum viert met Laurent Garnier. Ook is HOMECOMING-oprichter Grace Ladoja, naast topmensen en experts van Armada Music, WME, UTA, Awakenings, Intercell, DGTL en vele anderen, vastgelegd voor ADE 2024.

Timbaland en Martin Garrix gaan tijdens ADE Pro een creatief en diepgaand gesprek aan voor artiesten en muziekprofessionals. Daarnaast introduceert ADE in samenwerking met het Nigeriaanse muziek- en kunstplatform HOMECOMING de oprichtster van het evenement, Grace Ladoja. Met haar worden de Nigeriaanse culturele sector en kansen voor Afrikaanse artiesten en initiatieven besproken. Fabric, een van de beroemdste en invloedrijkste clubs van Londen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum bij ADE Pro, samen met Laurent Garnier. De Franse DJ heeft met fabric samengewerkt bij het samenstellen van de fabric mixes, die het 25-jarige muzikale bestaan van de iconische club vieren en showcasen. 

ADE Pro: de ontmoetingsplek voor experts uit de industrie 

Met de introductie van ADE’s nieuwe, op maat gemaakte matchmaking mogelijkheden kunnen professionals een reeks innovatieve sessies verwachten. De eerste sessies stellen conferentiebezoekers in staat om direct in contact te komen met de vertegenwoordigers van WME, UTA, CAA, Primary en Wasserman, en met de organisatoren van bekende ADE Festival evenementen als Awakenings, Intercell, Loveland, Insomniac Europe / AMF, DGTL, Shelter, BonBon, AVA, E&A Events, Thuishaven, Zeezout / Making Waves en meer. ADE biedt ook de mogelijkheid om experts bij platenlabels als Armada Music, Helix Records, Spinnin' Records, b:electronic en Get Physical te ontmoeten, evenals organisaties BumaStemra en Sena. 

Eerste bevestigingen voor ADE Festival 2024

De eerste promotors en organisatoren hebben hun komst naar ADE Festival 2024 aangekondigd. Tomorrowland viert haar 20ste verjaardag met Our Story en een geheime line-up in Ziggo Dome, en AMF keert op ADE zaterdag terug naar de ArenA. Ook Awakenings, DGTL, Intercell, Loveland, Shelter, Thuishaven en Zeezout zullen dit jaar ADE-evenementen organiseren, en binnenkort zullen meer aankondigingen volgen.

De ADE Pro Pass geeft toegang tot het volledige conferentieprogramma tijdens ADE, naast netwerkevenementen, het Festivalprogramma en meer. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van ADE.