Skip to main content
Sarah Ottow
20 October 2023, 21:00

Hardwell kondigt de verwachte terugkeer aan van zijn 'Hardwell On Air' radioshow

De eerste aflevering, HOA#501, wordt uitgezonden op vrijdag 3 november

Hardwell Radio show

Na een onderbreking van twee en een half jaar sinds de laatste aflevering, is Hardwell klaar om de show opnieuw te lanceren en de ether nieuw leven in te blazen met zijn kenmerkende geluid en ongeëvenaarde energie. De eerste aflevering, HOA#501, wordt uitgezonden op vrijdag 3 november en markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor fans over de hele wereld.

Tien jaar lang, tot januari 2021, was 'Hardwell On Air' een vaste waarde in de elektronische dancemuziekscene, met een enorme aanhang, nieuwe muziek en opkomend talent. De beslissing om 'Hardwell On Air' opnieuw te lanceren komt na immense verwachting en groeiende vraag van luisteraars die Hardwell graag terug in de ether willen horen.

De eerste show wordt genummerd als HOA#501, waarmee hij de rijke erfenis voortzet die de show in de loop der jaren heeft opgebouwd. De opnieuw opgestarte 'Hardwell On Air'-show wordt elke eerste vrijdag van de maand uitgezonden, zodat fans gretig kunnen anticiperen en genieten van het nieuwste muzikale aanbod van Hardwell.

In eerste instantie in samenwerking met het gevestigde Nederlandse radiostation Radio 538, zal de terugkeer van 'Hardwell On Air' worden aangekondigd tijdens het wereldwijd gerenommeerde muziekconferentie en festival Amsterdam Dance Event (ADE), waar Hardwell het nieuws zal onthullen in het 538 Hotel, een ADE-evenement gehost door Radio 538.

"Ik ben super enthousiast om 'Hardwell On Air' terug te brengen naar de ether", zegt Hardwell. "De show was altijd een geweldige manier om contact te maken met de fans en de muziek te delen waar ik gepassioneerd over ben. Het heeft even geduurd om deze herlancering van de show op zijn plaats te krijgen, maar ik kijk ernaar uit om dit nieuwe HOA-tijdperk af te trappen."

De officiële HOA#501-aflevering wordt samen met alle voorgaande afleveringen geüpload naar het YouTube-kanaal van Hardwell. De syndicatie 'Hardwell On Air' wordt verzorgd door RadioPush, die in de komende maanden toekomstige radiopartners zal aankondigen. Dus, blijf op de hoogte.

Ga voor meer informatie over 'Hardwell On Air' en aankomende afleveringen naar de officiële website.