Skip to main content
News

Swedish House Mafia brengt carrière-breed livealbum uit van 'Paradise Again'-tour

De 22-track collectie markeert het einde van het 'Paradise Again'-tijdperk

Swedish House Maffia
Credit: Michael Drummond

Swedish House Mafia heeft een live-album uitgebracht met opnames van verschillende shows die ze hebben gespeeld ter ondersteuning van hun album 'Paradise Again'.

De 22-track collectie, die het einde markeert van het 'Paradise Again'-album- en tourtijdperk, is samengesteld uit opnames die zijn opgenomen in New York, Milaan, Parijs, Madrid, Las Vegas, Los Angeles, Amsterdam, Kopenhagen en Londen. Het omvat nummers uit de discografie van het Zweedse trio, met herwerkingen van hits zoals 'Don't You Worry Child', 'One' en 'Save The World', evenals 'Paradise Again'-cuts zoals 'Moth To A Flame' en 'Redlight'.

Het trio begon hun tour voor 'Paradise Again', dat in april 2022 werd uitgebracht, met een headline-optreden diezelfde maand op Coachella-festival samen met medewerker The Weeknd.

Je kunt het livealbum hieronder beluisteren.

Swedish House Mafia brengt op 4 augustus een nieuwe single uit, 'Ray Of Solar'. Ze teasde de track eerder in juli.

Die nieuwe cut volgt op de recente single 'See The Light', met rapper Fridayyy uit Philadelphia. Het trio debuteerde dat nummer tijdens hun set op het Ultra Music Festival van dit jaar in Miami en deelde er vorige maand een videoclip voor.