Skip to main content
Sarah Ottow
19 September 2023, 11:00

Mau P brengt officiële remix uit voor Swedish House Mafia

Een officiële remix van ‘Ray Of Solar’, de comeback hit van het wereldberoemde dj-trio Swedish House Mafia

Mau P - credit Tommy Reerink
Credit: Tommy Reerink

De succesvolle dj released zijn ‘Ray Of Solar’ remix, en noemt Swedish House Mafia de reden waarom hij is gestart  met het maken van muziek.

De Nederlandse dj en producer Mau P heeft sinds megahit ‘Drugs From Amsterdam’ niet stilgezeten en brengt een officiële remix uit van ‘Ray Of Solar’ uit, de comeback hit van het wereldberoemde dj-trio ‘Swedish House Mafia’.

Mau P is erin geslaagd de essentie van het origineel vast te leggen en de plaat te transformeren in een euforisch meesterwerk. De remix van ‘Ray Of Solar’ is een passende opvolger van ‘Metro’, waarmee de Nederlandse dj deze productiestijl voor het eerst verkende.

“Muziek zit zeker in mijn DNA, maar ik weet zeker dat er geen Mau P zou zijn zonder de invloeden van de Swedish House Mafia. Zij zijn de reden dat ik dit pad ben ingeslagen en deze remix is echt iets wat de cirkel voor mij rond maakt.” zegt Mau P wanneer hem wordt gevraagd naar zijn nieuwste werk. “Ik heb het gevoel dat ik elke maand een quote moet bedenken over een nieuwe droom die uitkomt, maar niks is zo bizar als deze, dat is zeker.”

Steve Angello voegt namens de Swedish House Mafia toe; “We kijken al een tijdje naar Mau P en zijn fan van wat hij allemaal heeft gedaan. We zijn erg blij dat hij een remix maakt van onze nieuwste single, Ray Of Solar!”

Luister hier naar Ray of Solar.