Skip to main content
April Clare Welsh
13 November 2023, 09:00

Swedish House Mafia onthult nieuwe track, 'Not Yesterday', in live sets

Het aankomende album van het trio, de opvolger van 'Paradise Again', zal naar verwachting binnenkort verschijnen

SHM

Swedish House Mafia heeft een nieuw nummer genaamd 'Not Yesterday' geplaagd in hun recente livesets. Bekijk hieronder enkele clips van hen die het uitvoeren.

Bij het debuut van het nummer, met zang van 070 Shake, tijdens hun set op Ultra Japan op 16 september, zei de groep: "We voelen zo'n speciale band met Tokio en Japan, dus als het cool zou zijn met jullie, zouden we graag een nieuw nummer spelen." 

'Not Yesterday' zal naar verwachting op het nieuwe album van het trio staan. In augustus bevestigden Swedish House Mafia aka Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso dat er voor het einde van de zomer een nieuw album zou verschijnen, hoewel het er nu naar uitziet dat het later dit jaar of begin 2024 kan komen. 'Ray Of Solar', de tweede single van de LP, kwam in september met een video.

'Not Yesterday' staat naar verluidt sinds 2021 op de lijst van The American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP) onder Universal Music Group. 

In juni dropte het trio de videoclip voor het nummer 'See The Light', met rapper Fridayyy uit Philadelphia, die eerder dit jaar voor het eerst debuteerde tijdens hun afsluitende set op het ULTRA Music Festival in Miami. 

Ook in september deelde de groep een remix van hun single 'Ray Of Solar' van Anfisa Letyago. 

In 2022 bracht Swedish House Mafia hun langverwachte debuutstudioalbum 'Paradise Again' uit.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video