Skip to main content
Olivia Stock
10 October 2023, 16:00

Tiësto deelt trance remix van Swedish House Mafia's 'Ray Of Solar'

In de remix keert Tiësto terug naar de wereld van trance

Tiesto Swedish house maffia

Swedish House Mafia heeft een remix gedeeld van hun nieuwste single, 'Ray Of Solar', van Tiësto. Bekijk het hieronder.

De montage van de Nederlandse producer volgt op remixes van Mau P, Anfisa Letyago en Alex Wann &; Sasson die eerder deze zomer werden uitgebracht, en rondt de remixsuite 'Ray Of Solar' af. 'Ray Of Solar', oorspronkelijk uitgebracht in augustus via Republic Records, markeert de tweede single van het aanstaande album van Swedish House Mafia.

De groep deelde het nieuws van de remix via hun sociale mediastreams en schreef: "Oude vrienden die herenigd worden! Vereerd dat onze broer @tiesto meer leven blaast in 'Ray Of Solar'.

Tiësto's montage zorgt ervoor dat de producer terugkeert naar zijn trance-roots terwijl hij voortbouwt op de melodieën en de BPM van het originele nummer opstuwt. Deze zomer keerde het hoofd van het Musical Freedom-label terug naar Ibiza voor zijn eerste residentie op het eiland in een decennium, waarbij hij de dinsdagen in Ushuaïa overnam van 4 juli tot 29 augustus.
 

Swedish House Mafia heeft ook een drukke zomer achter de rug, met een begeleidende videoclip voor 'Ray of Solar', geregisseerd door de creatief directeur van de band Alexander Wessley, en het uitbrengen van een 22-track live-album van de 'Paradise Again'-tour.

Het trio heeft ook een reeks resterende shows voor 2023, waaronder data in Mexico-Stad, Lima, Bogota, Sao Paolo en Pretoria. Meer informatie en tickets zijn hier verkrijgbaar.

Beluister 'Ray Of Solar (Tiësto Remix)' hieronder.

Play Video