Skip to main content
Sarah Ottow
27 September 2023, 13:00

Pioneer DJ en Bolia.com, het Scandinavische designbedrijf, hebben hun krachten gebundeld

Om een exclusieve meubelcollectie te creëren die de grenzen tussen de levendige clubscene en de rustgevende sfeer van thuis vervaagt

Pioneer CORD

De samenwerking is ontworpen om creativiteit te bevrijden en muziekliefhebbers te inspireren om hun creativiteit te uiten door middel van nieuwe en innovatieve technologie en design. Het resultaat van deze samenwerking is de exclusieve Cord DJ-meubelcollectie die is ontworpen om perfect te passen en de nieuw uitgebrachte Pioneer DJ-apparatuur op een verfijnde, natuurlijke en elegante manier te presenteren.

Aangezien Pioneer DJ zijn oorsprong vindt in Japan en Bolia geworteld is in Denemarken, is het een natuurlijke keuze geweest om de verschillende ontwerpelementen die deze twee culturen gemeen hebben te combineren en uit te drukken: eenvoud, vervaardigde details, organische vormen, natuurlijke materialen, rust en gedempte kleuren. Deze samensmelting van de Japanse en Scandinavische designtradities wordt ook wel de Japandi interieurstijl genoemd. Een mooi voorbeeld zijn de gevlochten papieren koorden, die de muziek uit de elegant opgeborgen luidsprekers feilloos laten passeren en een duidelijke verwijzing bevatten naar zowel Japanse als Deense ontwerptradities.

De Cord DJ-serie is ontworpen door het in Berlijn gevestigde designduo Hertel &; Klarhoefer en handgemaakt door Europese ambachtslieden en vervaardigd van natuurlijke en gecertificeerde materialen, zoals FSC-gecertificeerd® massief eiken en biologische papieren vlecht.

Een elegant ontwerp dat is afgestemd op de nieuw uitgebrachte Pioneer DJ-apparatuur met onzichtbaar kabelbeheer en slimme opslagfuncties.
De Cord DJ 1-unit is ontworpen voor het nieuwe Pioneer DJ Opus Quad stand-alone systeem. De Cord DJ 2-deck is ontworpen voor twee Pioneer DJ CDJ-3000 en één DJM-A9.
De Cord DJ 4-deck is ontworpen voor vier Pioneer DJ CDJ-3000 en één DJM-A9.

Alle Cord DJ-modellen zullen verkrijgbaar zijn in een natuurlijke editie met een organische en authentieke expressie, en in een zwart gebeitste editie met een meer verfijnde en levendige expressie.

Bolia.com is een Deens designbedrijf met 82 winkels in Europa, online winkels in 30 landen en dealers in meer dan 50 landen over de hele wereld. Het designcollectief Bolia bestaat uit wereldberoemde internationale ontwerpers die een passie delen voor duurzaamheid, hoogwaardig vakmanschap en duurzame oplossingen. In nauwe samenwerking worden met deze ontwerpers twee jaarlijkse collecties gevormd; altijd geïnspireerd door de steeds veranderende Scandinavische natuur als uitgangspunt en waarbij elk ontwerp op maat wordt gemaakt om aan de behoeften van de klant te voldoen.