Skip to main content
DJ Mag
4 July 2023, 10:19

Nora En Pure komt met nieuwe singel, ‘Sherwood Forest’: Listen

Deze op de natuur geïnspireerde single volgt na de in mei uitgebrachte 'Wholehearted' EP

Nora en Pure - Jon Correal
Jon Correal

De Zwitsers-Zuid-Afrikaanse dj en producer keert terug naar de Zürichse imprint met een nieuwe deep house-tune geïnspireerd op de natuurlijke wereld en het landschap dat ze verkende tijdens vrije periodes in haar tourschema. De single volgt na En Pure's three-track 'Wholehearted' EP, welke eerder deze zomer uitgebracht werd via Huge Tunes. Ook deze release bevat een vergelijkbare mix van bouncy synths en zachte percussie.

'Sherwood Forest' komt naast een clubmix die de sfeer van het buitenleven verder ten gehore brengt. Vorige maand deed En Pure ook Donna Lewis' iconische jaren 90-track, 'I Love You Always Forever', herleven met een deep house-refit uitgebracht via Atlantic Recording.

Nora En Pure zet haar wereldwijde zomerovername voort met optredens in Pacha Ibiza – dat onlangs zijn 50ste verjaardag vierde – Club Chinois Ibiza, ULTRA Europe in Kroatië, het Duitse Airbeat One, Cavo Paradiso Mykonos en de vrijdag van Tomorrowland in België.

Nora En Pure heeft een gloednieuwe single gedeeld, 'Sherwood Forest', op Enormous Tunes. Beluister het nummer hieronder.