Skip to main content
Jack Ramage
29 August 2023, 17:00

Armand Van Helden viert 25 jaar 'You Don't Know Me' met nieuwe single

De release markeert de terugkeer van de DJ naar het FFRR-label na 25 jaar

dj-mag-Armand-Van-Helden-releases-new-single.jpg

Armand Van Helden heeft via FFRR een nieuwe single uitgebracht, 'I Won't Stop'. Beluister het hieronder. 

De nieuwe track is uitgebracht ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de klassieke single 'You Don't Know Me' van de DJ, die zijn debuut was op het FFRR-label. Het nummer ging verder met het veiligstellen van de nummer één plek in de Britse singles chart, evenals top 10 in Frankrijk, Duitsland en Italië. 

Armand Van Helden zei over de nieuwe release: "Ik had lang geëxperimenteerd met Amerikaanse freestylemuziek en probeerde het geluid aan te boren, dus deze plaat is een mash-up van Amerikaanse freestyle en oude, grote New Yorkse clubmuziek uit 1993 - dat is wat ik probeerde te draaien met dit nummer. Het is een nummer dat belachelijk is en ik wil dat mensen worden verlicht en leven in de belachelijkheid als ze 'I Won't Stop' horen." 

FFRR's labelhoofd, Andy Daniell, voegde eraan toe: "Ik heb altijd het gevoel gehad dat Armand Van Helden synoniem was met FFRR, dankzij platen en remixes zoals 'U Don't Know Me' en 'Sugar is Sweeter' die ik destijds als wannabe DJ dooddraaide ... Om Armand na 25 jaar terug te verwelkomen bij het label met een ongelooflijke gloednieuwe plaat die uiterst actueel maar tegelijkertijd klassiek aanvoelt, is een droom die uitkomt."

In 2020 keerden Armand van Helden en A-Trak aka Duck Sauce terug met de single 'Mesmerize'.

Beluister hieronder Armand van Heldens nieuwe single 'I Won't Stop'.