Skip to main content
Sarah Ottow
3 July 2023, 19:47

"Music Is The Answer" voor Rave The Planet Parade 2023

Dr. Motte en Jam El Mar bundelen hun krachten voor het anthem

Dr, Motte & Jam El Mar - by Fabien Prauss
Fabien Prauss

Dr. Motte en Jam el Mar (Jam & Spoon) presenteren het Rave the Planet-anthem "Music is the Answer". Deze release zal niet alleen de ravers in een extatische stemming brengen met zijn stuwende technobeats, maar ook op indrukwekkende wijze de essentiële boodschap van de parade overbrengen: Love, Peace, Tolerance. Crew member Ellen droeg bij aan de teksten en zang.

Alle opbrengsten van de verkoop en streaming van deze release gaan rechtstreeks naar de non-profitdoelstellingen van Rave The Planet: het beschermen van de technocultuur als immaterieel erfgoed van UNESCO en het hoog houden van de geest van de Berlin Love Parade met de nieuwe, grote Rave The Planet Parade.

De Rave the Planet Parade vindt voor de tweede keer plaats op 8 juli 2023. Net als in het voorgaande jaar dansen en vieren de deelnemers door de straten van het centrum van Berlijn. Begeleid door internationale dj's en gerenommeerde live-acts zoals Westbam, Nakadia, Anja Schneider, Dr. Motte, Simina Grigoriu en Klaudia Gawlas, die zullen draaien op verschillende trucks en praalwagens.

De in Berlijn gevestigde non-profitorganisatie Rave the Planet werd in 2020 opgericht door Dr. Motte en is toegewijd aan het verbinden en promoten van de cultuur van elektronische dansmuziekInformatie over het evenement, de gehele route, de line-up, de after-show feesten en de politieke eisen van de optocht zijn te vinden op de website.

Play Video