Skip to main content
News

Zürich Street Parade kondigt volledige line-up voor 2023 aan

De 30e editie van de parade bevat een who's who van techno-grootheden van Patrick Topping tot Deborah de Luca

Zurich Street Parade

Zürich Street Parade heeft zijn volledige line-up voor 2023 bekendgemaakt.

De 30e editie van het jaarlijkse gratis evenement vindt plaats op zaterdag 12 augustus met techno-legendes zoals Chris Liebing, Jimi Jules B2B Trikk, Deborah de Luca, Patrick Topping, Nicole Moudaber, Marcel Dettman, Skream, Seth Troxler en nog veel meer.

De 2 km lange parade bestaat uit 30 bewegende podia of 'Love Mobiles' met acht etappes langs de route, waaronder de indrukwekkende mainstage die bekend staat als de Opéra stage, de center stage, clubbing stage en de Swiss innovation stage. Blijf hier o[ de hoogte voor de nog niet aangekondigde stage line-ups.

Met lasershows begint de parade om 13.00 uur bij het openbare bad van Zürich, de Utoquai, en slingert door de stad tot middernacht, eindigend bij de Enge-pier. Het motto voor de parade van dit jaar is "I Wish".

De volledige A-Z line-up van dj's is hier te bekijken en je kunt hieronder een kaart en trailer voor het evenement van 2023 bekijken. Meer info vind je hier.

De street tparade van Zürich vond als eerste plaats in 1992 en werd geïnspireerd door een televisiereportage over de Berlijnse Love Parade. Het wordt nu gezien als de grootste technoparade ter wereld.

Zurich Street Map 2023