Skip to main content
Sarah Ottow
21 September 2023, 9 AM

Lucas & Steve pop-up in het Our House Museum tijdens Amsterdam Dance Event

Met een exclusieve ID-set, een masterclass produceren, de launch van een nieuwe kledinglijn en meet & greet

Lucas&Steve

Het dj- en producersduo Lucas & Steve pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Op donderdag 19 oktober wordt het Our House Museum omgetoverd tot een Lucas & Steve pop-up. Met een exclusieve ID-set, een masterclass produceren, de launch van een nieuwe kledinglijn en meet & greet kunnen fans meer dan ooit hun hart ophalen. De pop-up is onderdeel van Lucas & Steve CNNCT, een concept waarmee het duo meer verbinding aangaat met fans, lokale artiesten en culturen en op unieke locaties events organiseert.

De reden voor Lucas & Steve om de verbinding met hun fans aan te gaan. Met deze pop-up experience krijgen fans de kans om het duo persoonlijk te ontmoeten, krijgen ze een inkijkje hoe zij hits produceren en als kers op de taart worden een exclusief handje fans getrakteerd op een intieme set (midden in het museum), waar het duo nieuwe muziek laat horen.

Tijdens ADE zijn ze niet alleen te zien in het Our House Museum. Ook hebben ze op zaterdag 21 oktober hun eigen event Lucas & Steve and Friends in de Escape Amsterdam. Tickets voor de Lucas & Steve pop-up experience zijn beperkt beschikbaar via deze link.