Skip to main content
Sarah Ottow
30 June 2023, 13:36

Joseph Capriati keert terug naar Amnesia

Zijn tweede residentie die de lat deze zomer opnieuw hoger zal leggen

Joseph Capriati Amnesia

Het Metamorfosi-feest van de Italiaanse technogigant Joseph Capriati gaat op vrijdag 21 juli van start. Zijn unieke feesten keren weer terug naar Ibiza in de zomer van 2023. Met aandacht voor detail omtrent geavanceerde technologie, licht en geluid die je onderdompelt in een geheel nieuwe wereld. Zijn eigen DJ-sets zullen het begin van elke avond zijn. Opgevolgd door speciale gasten die allemaal zelf zijn uitgekozen door Capriati zelf. De wereldberoemde club Amnesia is de perfecte plek voor hem om deze meest epische reeks shows te presenteren aan bezoekers van over de gehele wereld.

Voor de eerste editie staan de volgende namen op de line-up: Joseph Capriati vergezeld door Sven Väth en Frank Storm, plus breakout-ster Indira Paganotto, Andres Campo en Sara Landry, en Skizzo. De eerste drie weken van de residentie wordt de Club Room gehost door het Spaanse talent Indira Paganotto, die haar epische geluiden heeft uitgebracht op het KNTXT-label van Charlotte de Witte en zichzelf tot een van de populairste eigenschappen in de scene heeft gemaakt.

Metamorfosi elke vrijdag van 21 juni tot en met 18 augustus, Amnesia Ibiza. Met gasten als Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Jamie Jones, Dubfire, Dax J, Enrico Sangiuliano, Seth Troxler, Vintage Culture, Reinier Zonneveld, Agents of time, Carlita, Dennis Cruz, Ellen Allien, Dubfire, Luigi Madonna en nog veel meer special guests.