Skip to main content
Sarah Ottow
9 June 2024, 13:08

Sonus Festival 2024 komt snel dichterbij, meer namen zijn toegevoegd aan de line-up

3-uursets van Jamie Jones B2B Joseph Capriati en Loco Dice B2B Seth Troxler

Aquarius

Sonus Festival 2024 komt snel dichterbij en er zijn meer namen van wereldklasse en geselecteerde back-to-backs aangekondigd voor de terugkeer naar zijn adembenemende thuis aan Zrće Beach, Kroatië, van 18 tot 22 augustus. Er zijn ook dagindelingen en podiumindelingen onthuld voor de 11e editie van dit vooruitstrevende house- en technofeest, en tickets zijn nu verkrijgbaar voor het volledige festival, individuele dagen en het openingsfeest op 17 augustus. Ga hierheen om de dag te bekijken line-ups per dag en naar https://www.sonus-festival.com/ om nu uw tickets veilig te stellen.

Sonus staat erom bekend dat hij de muziek op de eerste plaats zet. De afgelopen tien jaar heeft het festival – dat als een van de eersten in de regio arriveerde – reizen gecombineerd met cultuur, feesten en eersteklas vakantie-ervaringen. Het 'in muziek en natuur vertrouwen we'-ethos heeft het een wereldwijde reputatie opgeleverd, en als gevolg daarvan reizen dansers van over de hele planeet om hun rol te spelen in deze authentieke strandervaring, ondersteund door een prachtig landschap onder een bladerdak van zowel fonkelende sterren als stralende zon. in gelijke mate.

Zodra ze aankomen in de natuurlijke oase van Zrće Beach op het eiland Pag, smelten de dagelijkse problemen weg terwijl de glinsterende Adriatische Zee en adembenemende zonsopgangen en zonsondergangen voeding bieden voor lichaam, geest en ziel. De muziek speelt zich af op drie van de meest gerenommeerde openluchtlocaties van Europa gedurende vijf dagen en nachten van bijna non-stop avontuur, onderbroken door bootfeesten, afterparty's en een eindeloze reeks extra's. Van watersporten, kajakken, rotsklimmen en quadverhuur tot bungeejumpen, wind- en kitesurfen; van wellness en ontspanning tot de culturele rijkdommen, geschiedenis, architectuur en keuken die worden aangeboden in het nabijgelegen Novalja, er komt geen einde aan het plezier dat u kunt beleven bij Sonus, allemaal met lokale accommodatie voor verschillende budgetten.

Om ervoor te zorgen dat de editie van 2024 de beste tot nu toe zal zijn, is het nieuws dat Jamie Jones, oprichter van Paradise en wereldwijde house-smaakmaker, ook in de rij zal staan, evenals technopionier Berghain, steunpilaar van Berghain en hoofd van het Figure-label Len Faki. Ze worden vergezeld door de onverschrokken, in Londen gevestigde HE.SHE.THEY. resident SYREETA die bekend staat om haar avontuurlijke, multi-genre selecties, en eindeloos innovatieve tech house producer en opwindende DJ Wade.

Daarnaast zullen er speciale, drie uur durende back-to-backs zijn waarin artiesten sonisch in koor kunnen dwalen, terwijl Jamie Jones samenwerkt met Metamorfosi-oprichter Joseph Capriati voor wat een diepe duik in de nieuwste house en techno zal worden. , terwijl Loco Dice B2B Seth Troxler de twee titanen hun opwindende, feestelijke geluiden, zware grooves en kleurrijke curveballs zal zien serveren.

Dit alles komt bovenop een reeds aangekondigde lijst van onweerstaanbare namen uit het hele spectrum zoals 999999999, Adam Beyer, Archie Hamilton, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Chris Stussy, Enzo Siragusa, Indira Paganotto, Loco Dice, Marco Carola, Reinier Zonneveld live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood, Sama' Abdulhadi, Seth Troxler, Sven Väth, Vintage Culture en meer.

Sonus Festival op het pittoreske eiland Pag in Kroatië is een unieke combinatie van kwaliteitsmuziek, ontspanning en de verbluffende schoonheid van de Adriatische Zee en is in 2024 een trotse partner van HTZ - het Kroatische Nationale Bureau voor Toerisme. #InspiredbyCroatia #CroatiaFullOfLife

Sonus 2024 line-up (A-Z)

999999999
Adam Beijer
Adriatisch
AMÉMÉ
Andrea Oliva
Archie Hamilton
Ben Klock B2B Marcel Dettmann
Boston 168 live
Brina Knauss
Kameelfaat
Chelina Manuhutu
Chris Stussy
Clara Cuve
Daria Kolosova
Dax J
Deborah De Luca
Dennis Cruz
DJ holografisch
Eli Bruin
Ellen Alien
Enzo Siragusa
Fideles
Franky Rizardo
Hector Oaks
Ik haat modellen
Indira Paganotto
Jamie Jones B2B Joseph Capriati
Johannes Top
Julia Vos
Kevin de Vries
Kolsch
Layla Benitez
Lee Ann Roberts
Len Faki
Lilly Palmer
Loco dobbelstenen B2B Seth Troxler
Marco Carola
Mha Iri
Mevrouw Moniek
Mochakk
NTO live
PAN-POT
Patrick Mason
Reinier Zonneveld live
Ricardo Villalobos
Richie Hawtin
Robert Kap
Sam Paganini
Sama'Abdulhadi
Sara Landry
Silvie Loto
SPFDJ
Stephan Bodzin live
Sven Väth
SYREETA
UMEK
Vintage cultuur
Waden

+ nog meer TBA