Skip to main content
Brian Coney
26 June 2024, 09:23

'No phones on the dancefloor policy' van Hï Ibiza bij residentie van James Hype en Meduza

"Wij geloven dat dit de perfecte plek is om een ​​no-phones-beleid te implementeren", aldus James Hype

Hï Ibiza

Hï Ibiza heeft de aanstaande Club Room-residentie van James Hype en Meduza toegevoegd aan hun onlangs aangekondigde 'no phones on the dancefloor policy'.

Vorige maand introduceerde 's werelds nummer 1 club een verbod op telefoons op de dansvloer tijdens de residentie van Damian Lazarus in de Club Room. Nu heeft de Engelse DJ en producer James Hype aangekondigd dat zijn zomerresidentie bij het Italiaanse trio Meduza zich ook aan deze policy zal houden.

Op 13 juni deelde Hype een video op Instagram waarin hij de beslissing toelichtte. Hij zei: "Ik heb de afgelopen jaren gedraaid op verschillende evenementen waar geen telefoons waren toegestaan, en het verandert de sfeer volledig voor iedereen. Ik denk dat het echt beter is in sommige situaties."

Hij voegde eraan toe: "De Club Room van Hï Ibiza is intiem. Het is donker. Er zijn geen grote schermen om te filmen. Wij geloven dat dit de perfecte plek is om een ​​no phones policy toe te passen. Dus voor de rest van de vrijdagen dit seizoen vragen we je jouw telefoon niet te gebruiken in de Club Room van Hï Ibiza .

Bekijk de volledige video hieronder.

De introductie en nu uitbreiding van de 'no phones on the dancefloor policy' is een belangrijke stap voor Hï Ibiza, dat werd uitgeroepen tot de nummer 1 club ter wereld in de jaarlijkse Top 100 Clubs-peiling van DJ Mag voor 2024. Eric Prydz, Tale of Us, The Martinez Brothers en Patrick Topping behoren tot de andere residenties van dit seizoen.