Skip to main content
April Clare Welsh
6 July 2024, 11:33

Club Chinois Ibiza kondigt volledig zomerprogramma aan: Kerri Chandler, Honey Dijon, Franky Wah en meer

Ook Shanti Celeste, Moodymann, Ricardo Villalobos en vele anderen zijn geboekt voor het zomerseizoen

Club Chinois Ibiza

Club Chinois Ibiza heeft het volledige zomerprogramma aangekondigd.

Op zondagen zal Franky Wah's progressieve house en techno residentie SHÈN onder meer Joris Voorn, Sasha & John Digweed, maar ook afro-house van Themba en Francis Mercier uitnodigen. Op maandag komt het LGBTQIA+ feest La Troya terug, met gasten als Fatboy Slim, Jodie Harsh, Gok Wan en Bob Sinclar.

Deze zomer zijn er op donderdagen residenties van onder meer Honey Dijon's Cosy en Kerri Chandler's Kaoz Theory, waarbij onder anderen Paula Tape en Derrick Carter zijn geboekt voor de eerste donderdag, en Claptone en Gorgon City voor de laatste donderdag. Luciano's Cadenza-feest zal ook plaatsvinden op vier donderdagen gedurende het seizoen, met onder anderen Alci en Reboot

Er is ook een underground-gerichte line-up op zaterdag, genaamd Trip. Met sets van artiesten als Shanti Celeste, Moodymann, Ricardo Villalobos en meer. Op vrijdag keert Pablo Fierro terug voor zijn derde seizoen bij Chinois met zijn We’re Here-feesten. Hiervoor zijn onder anderen Todd Terry, Andhim, Chus en Eli Rojas geboekt.

"Club Chinois is een intieme locatie waar het publiek in de zaal echt de kans krijgt om verbinding te maken en elkaar te leren kennen als ze dat willen; iedereen staat dichter bij de DJ en omgekeerd, dus er is meer verbinding", zegt Club Chinois' merkdirecteur Danny Whittle in een persbericht.

"We zoeken naar artiesten die muzikaal op de hoogte zijn en zich richten op vele muziekgenres, maar tegelijkertijd moet het, ongeacht het genre, van kwaliteit zijn. De echte truc is om het zo te maken, dat op welke avond iemand ook in Chinois ronddwaalt, diegene een geweldige avond te heeft”, vervolgt hij.

Voor meer informatie over het zomerschema en voor tickets kun je hier terecht.