Skip to main content
Sarah Ottow
25 April 2024, 19:00

Het baanbrekende technomerk Phase 2 krijgt clubavond in Avyca

De gerenommeerde techno-avond opent op 19 juni en duurt 14 weken

Phase 2

Het baanbrekende technomerk Phase 2 brengt een fris feestconcept naar het geheel nieuwe Avyca dat het underground landschap van Ibiza een nieuwe vorm zal geven.

De gerenommeerde techno-avond opent op 19 juni en duurt 14 weken en biedt authentieke en intieme clubervaringen van een zorgvuldig samengestelde mix van zowel gevestigde namen als opkomende talenten, naast samenwerkingen met gerenommeerde innovators Tresor, BCCO en Galactica.

Headliners zijn onder meer de snelle en energieke technotalenten Alignment, Caravel, Cera Khin, Charlie Sparks, Dax J, SPFDJ, DJ Hyperdrive, Fatima Hajji, François X, Future.666, Lee Ann Roberts, Luca Agnelli, OnlyNumbers, Shlømo, Valentinø en veel meer.
Fase 2 omarmt het ethos van 'Partying Different' en heeft tot doel terug te keren naar Ibiza's kernwaarden van vrijheid en sociale inclusie en tegelijkertijd de diversiteit te vieren. Het is een avond die de traditionele Ibiza-normen uitdaagt en een frisse en transformerende benadering van feesten biedt die ver verwijderd is van reguliere concepten en VIP-ervaringen.

De avond heeft een 'vibes check'- en 'no-flash'-beleid om een ​​zorgvuldig samengestelde, veilige en gastvrije omgeving te garanderen waar iedereen vrijelijk van de muziek kan genieten. Dansers worden aangemoedigd om nauwe banden met de DJ's te maken en elk evenement wordt verbeterd door nieuwe lichtontwerpen en "menselijke installaties" voor een nog meeslependere ervaring. In Phase 2 is iedereen gelijk. Daarom zijn alle dansvloerruimtes in de club, inclusief de backstage, voor iedereen toegankelijk.

Gabriele Spata, Fase 2 IBIZA-projectmanager en CEO van het bedrijf, zegt: “Ibiza zal een belangrijke mijlpaal zijn in een reis die jaren geleden begon. We willen de echte technocultuur op de meest ongebruikelijke plaatsen promoten, een veilige ruimte creëren en kwaliteitsvolle line-ups voorstellen voor alle mensen die dit genre willen volgen, zelfs als ze niet in Berlijn, Amsterdam of Londen zijn. Een nieuwe manier om een ​​feest op Ibiza te organiseren en voor te stellen, wetende dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar ons hele team staat klaar om de uitdaging aan te gaan.”

Gelijkgestemde ravers krijgen een fase 2-sleutel aangeboden die ravers toegang geeft tot feesten, waarbij het traditionele deurselectieproces wordt omzeild. Dat komt omdat de partij ernaar streeft een respectvolle en goed opgeleide gemeenschap te hebben die zal worden gevoed door een focus op het promoten van educatieve inhoud die zich verdiept in de cultuur achter techno, de oorsprong van specifieke dresscodes onderzoekt, de betekenis van de clubcultuur voor de samenleving en hoe ravers het beste kan respecteren en omarmen.

Phase 2, opgericht in 2016 in het zuiden van Italië, maakte voor het eerst in dit deel van de wereld meteen indruk met een duidelijke missie en passie voor underground technomuziek. Door de jaren heen kreeg Phase 2 snel erkenning met een breed scala aan gewaardeerde DJ's, variërend van techno-iconen als British Murder Boys, Ben Klock, DVS1, Oscar Mulero tot nieuwe schooltalenten als I Hate Models, Hector Oaks, Nico Moreno, Sara Landry , 999999999 en meer. Sinds 2022 heeft Phase 2 zijn concept naar grote Europese steden als Amsterdam, Berlijn en Madrid gebracht en maakt nu zijn debuut op Ibiza.

De locatie voor dit alles is de nieuwste club van het eiland, Avyca, in het hart van Playa d'en Bossa, in een onlangs gerenoveerde ruimte met een frisse focus op hoogwaardige productie en geluid van wereldklasse. De ruimte beschikt over een zonovergoten dakterras en een intieme hoofdkamer met een laag plafond voor mensen van dichtbij en persoonlijke sfeer, en een meer rauwe en pakhuisachtige tweede kamer.

Check voor de volledige line-up hun Instagram pagina.