Skip to main content
Sarah Ottow
22 March 2024, 17:00

Hardwell werkt samen met Apple om baanbrekend producerpakket voor Garageband en Logic Pro uit te brengen

Het is meer dan een jaar in de maak geweest, maar ik kan eindelijk een van de grootste projecten onthullen

Hardwell Producer

De bekende dj en producer Hardwell kondigt een spannende samenwerking aan met techgigant Apple om een innovatief Producer Pack te onthullen, dat een revolutie teweeg zal brengen in de muziekproductie voor zowel aspirant-artiesten als doorgewinterde professionals. Deze samenwerking, die gepland staat voor release op 21 maart 2024, markeert een belangrijke mijlpaal in de wereld van elektronische muziekproductie.

Hardwell uitte zijn opwinding over het project en verklaarde: "Ik ben verheugd om heel GROOT NIEUWS te delen! Het is meer dan een jaar in de maak geweest, maar ik kan eindelijk een van de grootste projecten onthullen waaraan ik heb mogen werken. Mijn nieuwe samenwerking met @Apple is een uniek producerspakket dat gebruikers een scala aan geluiden, presets en nog veel meer biedt. Ook, en het beste van alles, is het pakket beschikbaar als gratis download in GarageBand voor iOS en Logic Pro voor iPad. Je zult het in een toekomstige update ook in Logic Pro voor Mac kunnen vinden. Ik ben supertrots op dit project en ik wil Apple bedanken voor deze kans en samenwerking. Ik hoop dat het jou en een hele nieuwe generatie makers zal inspireren om plezier te hebben met hun muziekcreativiteit!"

Het Hardwell Producer Pack, zorgvuldig samengesteld door de veelgeprezen artiest zelf, biedt gebruikers toegang tot een breed scala aan geluiden, presets en tools om hun creatieve inspanningen te stimuleren. Van dynamische synths tot pulserende baslijnen, deze uitgebreide collectie stelt muzikanten in staat om nieuwe sonische gebieden te verkennen en met gemak hun kenmerkende geluid te creëren.

Het Hardwell Producer Pack is compatibel met GarageBand voor iOS en Logic Pro voor iPad en kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande workflows van gebruikers, zodat ze onderweg naadloos kunnen creëren en experimenteren. Bovendien kunnen gebruikers verwachten dat het pakket beschikbaar is in Logic Pro voor Mac in een aankomende update, waardoor toegankelijkheid op alle platforms wordt gegarandeerd.

De samenwerking van Hardwell met Apple is een baanbrekend initiatief om muziekproductie te democratiseren en een nieuwe generatie makers te inspireren om hun muzikale potentieel te ontketenen. Door dit innovatieve Producer Pack als gratis download aan te bieden, willen Hardwell en Apple een levendige gemeenschap van artiesten bevorderen die gepassioneerd zijn over het verleggen van de grenzen van elektronische muziek.