Skip to main content
Martin Guttridge-Hewitt
26 June 2024, 15:44

Hardwell brengt Ultra Miami introtrack ‘Move’ uit met KAAZE

Dit is de 1000e release op Revealed Recordings

Hardwell tijdens Ultra
Credits: Rukes / Hardwell op X

Hardwell heeft het openingsnummer van zijn Ultra Miami festivalset uitgebracht. Hieronder kun je ‘Move’ beluisteren.

De track is de 1000e release op het eigen Revealed Recordings van de DJ en producer en is een samenwerking met een andere grote naam van het label, KAAZE. De eerste release, tien jaar geleden, van KAAZE voor het label was 'Atomic'. KAAZE heeft meer dan 50 releases gedaan via Revealed Recordings. 

De geplande set van Hardwell tijdens de eerste dag van Ultra Miami dit jaar moest worden verplaatst toen het evenement vroegtijdig werd afgesloten vanwege zwaar weer. Desondanks ging de zaterdag door zoals gepland, waarbij de Nederlandse ster uiteindelijk om 19.25 uur een verplaatste set speelde. Je kunt het optreden, samen met sets van Oliver Heldens, Martin Garrix, Afrojack, Tiësto, Reinier Zonneveld en Armin van Buuren, hier bekijken.

Vorige week speelde Hardwell een sleutelrol bij de viering van de terugkeer van zijn thuisteam van NAC Breda in het topvoetbal van Nederland. Op zondag 2 juni vond in het centrum van Breda een evenement plaats waarbij een aantal muzikanten en culturele figuren uit de regio betrokken waren. Hardwell werd opgeroepen voor een exclusieve set van 30 minuten gewijd aan zijn geboorteplaats, het team en de fans.