Skip to main content
Sarah Ottow
1 February 2024, 19:00

Hardwell naar jubileumeditie 7th Sunday Festival in Erp

De jubileumeditie van het festival, heeft daarmee een nieuwe grote headliner aan de line up toegevoegd

Hardwell

Hardwell maakt Pinsterzondag 19 mei zijn opwachting op 7th Sunday Festival op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. De jubileumeditie van het festival, waar dit jaar voor de tweede keer een zevenjarige cyclus wordt voltooid, heeft daarmee een nieuwe grote headliner aan de line up toegevoegd. Eerder werd voor de viering van 14 Years - The Start of a new era al de komst van onder meer Afrojack en Antoon aangekondigd. 

7th Sunday Festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot één van de grootste allround festivals in Nederland. Jaarlijks trekken zo’n 45000 bezoekers naar festivalterrein De Roost. Ook internationaal bekende artiesten weten 7th Sunday Festival te vinden. Eerder stonden de namen van onder meer Tiësto, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Steven Angello, en Steve Aoki op het affiche van 7th Sunday Festival. Overigens is er naast de elektronische muziek ook volop ruimte voor live optredens en andere muziekgenres.  

Ook Hardwell was al eerder van de partij, als uitvoerend artiest maar ook als host van zijn eigen stage, verbonden aan zijn label. Sterker nog: Hardwell was van de partij bij de eerste editie in 2009 en was daarna bij de volgende drie festivals van 7th Sunday Festival een vaste waarde. Tussen 2016 en 2018 was er een plek voor zijn eigen stage, onder de naam Revealed, gereserveerd, waarbij de Bredase DJ ook twee keer een onaangekondigd optreden verzorgde. 

Naast Hardwell, Afrojack en Antoon zijn onder er anderen 6EJOU Hybrid Live, Benny Rodrigues, Benwal, Dual Damage, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Marten Hørger, Outsiders, Roxy Dekker, Sam Hofman, Stan Christ en Warface vastgelegd. In de komende periode worden de namen van meer dan 150 artiesten bekend gemaakt. Zij komen naar 7th Sunday Festival op 19 mei, waar in totaal achttien areas verrijzen.