Skip to main content
Martin Guttridge-Hewitt
7 June 2024, 09:00

Kijk hoe Hardwell een hardstyle set speelt ter ere van de promotie van het voetbalteam uit Breda

De show bevat een remix van het teamlied 'Hé, Hé, Hé, Hé, Hup NAC'

Hardwell

De Nederlandse dance-ster Hardwell speelde een sleutelrol bij de viering van de terugkeer van NAC Breda in het topvoetbal van Nederland.

De DJ, producer en oprichter van Revealed Records is geboren in de stad en is een levenslange supporter van het team. Na een succesvolle campagne dit seizoen verzekerde de ploeg zich van promotie naar de Eredivisie, het hoogste niveau van het Nederlandse profvoetbal, na een onderbreking van vijf jaar.

Op zondag 2 juni vond in het centrum van Breda een evenement plaats waarbij een aantal muzikanten en culturele figuren uit de regio betrokken waren. Hardwell werd opgeroepen voor een exclusieve set van 30 minuten gewijd aan zijn geboorteplaats, het team en de fans.

Tijdens het spelen van een set die sterk leunde op hardstyle en aangrenzende geluiden, waar Hardwell zich veelvuldig mee bezig heeft gehouden, zijn nummers van Dimitri Vegas & Like Mike & Tiësto & W&W ft. Dido, Wiz Khalifa en Kim Wilde in verschillende geremixte vormen te horen. De set opende met Hardwells eigen interpretatie van het officiële clublied van NAC Breda, 'Hé, Hé, Hé, Hé, Hup NAC' van Albert Brosens & Orkest Gaby Dirne.

Je kunt de volledige uitzending hieronder bekijken, of direct naar Hardwell's sectie gaan rond 14.30 uur.

In maart bracht Hardwell een gratis samplepakket uit voor producenten. Herbeleef hier zijn set van Ultra Miami 2024.

Play Video