Skip to main content
Christian Eede
5 July 2023, 15:21

Hardwell deelt nieuwe single, ‘Anybody Out There’, featuring Azteck en Alex Hepburn

De track combineert de hardere sound van Hardwell’s recente materiaal met pop vocals

Hardwell-Anybody-Out-There

Hardwell is een samenwerking aangegaan met producer Azteck en vocalist Alex Hepburn voor een nieuwe single, ‘Anybody Out There’.

De nieuwe track voelt verwant met Hardwell’s recente ruwere stijl, maar is nu gecombineerd met de pop vocals van Hepburn. Luister hieronder naar het nieuwe geluid.

Over het nummer zegt Hardwell: “Azteck en ik kennen elkaar nu al een tijdje en hebben al eerder samengewerkt. Zoals zijn werk van de laatste tijd bewijst, is hij een geweldige producer met een goed oor voor een topline. Ik wist dus dat een vocal-gefocuste samenwerking met Azteck voor een goeie zomer release zou zorgen. Maar de track had een specifiek stemgeluid nodig, en Alex zijn raspige en unieke stem bleek een perfecte combinatie voor de distorted topline van ‘Anybody Out There’.

“Dit nummer is speciaal voor me omdat ik al langer een nieuwe sound wil gebruiken om een vocal-gedreven track te maken dat mixt met andere elementen van mijn sound en een soort hybrid wordt. De juiste emotie was nodig, de juiste akkoorden en een perfecte balans in arrangement om bij het huidige geluid te passen.”

In april remixte Hardwell ‘Miracle’, gemaakt door Calvin Harris en Ellie Goulding.

Na vier jaar weggeweest kwam hij terug in 2022 met het album ‘Rebels Never Die’, dat werd uitgegeven in september van dat jaar onder zijn eigen Revealed Recordings.

Play Video