Skip to main content
Sarah Ottow
11 March 2024, 13:00

CircoLoco heeft de data onthuld voor het 25-jarig jubileumseizoen op Ibiza

29 april tot 14 oktober in DC-10

CircoLoco

CircoLoco blijft een van de belangrijkste outfits van de underground elektronische muziek. Van het gelijknamige feest op Ibiza, dat in 1999 werd voortgebracht als een feest op maandag na sluitingstijd, is CircoLoco uitgegroeid tot een wereldwijd muziekmerk en een echte levensstijl, die culturele uitwisseling katalyseert met de meest briljante geesten op het gebied van kunst, mode en entertainment. De no-nonsense aanpak en vooruitstrevende line-ups bestendigen al 25 jaar de underground geest van zijn Balearische wortels. 

De impact van CircoLoco op cultuur overstijgt de vier muren ruimschoots, waarbij de wereld van mode en beroemdheden botst met de danscultuur. Het is de plek waar Ricardo Tisci de Martinez Brothers voor het eerst hoorde voordat hij ze jarenlang boekte voor soundtracks van Givenchy-shows; waar P Diddy verliefd werd op dansmuziek voordat hij zijn elektronische plaat II II uitbracht; Virgil Abloh werd geïnspireerd om een capsulecollectie voor het merk te ontwerpen; Een plek waar bekende namen en high society-sterren zich kunnen verliezen op zijn dansvloer.

De dansvloer van CircoLoco heeft geleid tot samenwerkingen met wereldberoemde merken zoals Off-White, Adidas, en met name een samenwerking met Rockstar Games, wat leidde tot de oprichting van CircoLoco Records, dat dient als een verreikende fusie tussen de virtuele en fysieke wereld van muziek en entertainment.

Vanaf het bescheiden begin eind jaren 90 als een gratis maandagochtendfeest op de beruchte Ibiza-locatie DC-10, heeft oprichter Antonio Carbonaro toezicht gehouden op de exponentiële opkomst en uitbreiding van CircoLoco in mode, design en opname, en uiteindelijk een van de meest invloedrijke en iconische merken in de clubcultuur. 

Individuele line-ups voor het seizoen 2024 zullen in de komende maanden worden aangekondigd, maar in echte CircoLoco-mode kunnen feestvierders het onverwachte verwachten. In de afgelopen seizoenen heeft de avant-garde consequent de krachten gebundeld met Ibiza-favorieten, waarbij acts die zelden op het eiland spelen, zoals Shygirl, Actress en Romy, het podium delen met artiesten die CircoLoco als springplank voor hun carrière beschouwen, zoals Seth Troxler, Rampa, Peggy Gou en nog veel meer. 

Met shows van tientallen jaren die plaatsvinden in New York, Miami, Londen, Milaan, Parijs, Amsterdam, Rio de Janeiro en Phuket om er maar een paar te noemen, kunnen feestvierders op het Witte Eiland deze zomer CircoLoco's gebruikelijke mix van eenheid, inclusiviteit, geavanceerd geluid en uitzonderlijke curatie verwachten.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.