Skip to main content
Sarah Ottow
27 September 2023, 15:00

Armin van Buuren, Ferry Corsten, Rank 1 en Ruben De Ronde werken samen aan nieuwe trance single, 'Destination'

Het officiële A State of Trance 2024 anthem werd geproduceerd tijdens een livestream studiosessie eerder dit jaar

Armin van Buuren, Ruben de Ronde, Ferry Corsten

Armin van Buuren, Ferry Corsten, Rank 1 en Ruben De Ronde hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuwe single, 'Destination', die vrijdag de 22e uitkwam via Armada Music.

De collaboratieve track is het officiële volkslied van A State of Trance (ASOT) 2024 en viert 1150 afleveringen van de veelgeprezen radioshow van het merk.

'Destination' werd in juni 2023 gemaakt tijdens een driedaagse livestream-studiosessie die fans de mogelijkheid gaf om feedback te delen met de vier artiesten en tegelijkertijd een zeldzaam inzicht te krijgen in het productieproces. Alle sessies zijn terug te kijken via YouTube.

"We zijn zelf nog steeds aan het zoemen, om eerlijk te zijn", deelde de groep. "Ondanks dat we al jaren vrienden, collega's en gelijkgestemde trancemuziekliefhebbers zijn, duurde het even voordat we eindelijk zoiets met iedereen in dezelfde ruimte konden doen; Het was zo geweldig om eindelijk samen in de zone te komen en dit te laten werken, vooral omdat onze fans ons live konden volgen."

Het volkslied komt ook voorafgaand aan de verhuizing van de ASOT-evenementenreeks naar zijn nieuwe thuis in Rotterdam, na meer dan een decennium in Utrecht te hebben plaatsgevonden. De nieuw onthulde plannen omvatten het verbreden van de dagprogrammering van het evenement met activiteiten variërend van masterclasses en demo-drops tot panels en Q&A's van artiesten.

Eerdere A State of Trance-anthems zijn onder meer Armin van Buuren en Markus Schulz's 'The Expedition' (2013), Ben Gold's 'I'm In A State Of Trance' (2020) en Armin van Buuren's 'Turn The World Into A Dancefloor' (2021), uitgebracht ter ere van A State of Trance 1000.

'Destination' is nu uit via Armada Music. Beluister de gezamenlijke single hieronder.