Skip to main content
April Clare Welsh
21 February 2024, 20:00

Armand Van Helden en A-Trak keren terug met nieuwe Duck Sauce-muziek, 'Clap Your Feet / 2 Da Face'

Gestimuleerd door "underground power met gesyncopeerde ritmes die voorbestemd zijn om dansvloeren wereldwijd te vullen"

Armand van Helden A-Trak

Armand Van Helden en A-Trak hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen onder hun Duck Sauce alias om 'Clap Your Feet / 2 Da Face' uit te brengen. Beluister beide tracks hieronder.

'Clap Your Feet' is nu uit met zang van Chicago's underground house-artiest Fuzzy Cufflinxxx, terwijl '2 Da Face' "underground power met gesyncopeerde ritmes die voorbestemd zijn om dansvloeren wereldwijd te vullen" belooft.

Na de lancering van hun samenwerking in 2010 met de virale hit 'Barbra Streisand', kwam het paar in 2020 uit een onderbreking met de single 'Mesmerize', die vergezeld ging van een geanimeerde video; hun eerste in zes jaar.

Sindsdien hebben ze verschillende andere samenwerkingen uitgebracht, waaronder de EP 'Put The Sauce On It' in 2022 en de single 'LALALA' in 2023.

Vorig jaar vierde Van Helden het 25-jarig jubileum van zijn klassieke single 'You Don't Know Me', zijn debuut op het FFRR-label, met een nieuwe single 'I Won't Stop'.

Ondertussen dook A-Trak in 2023 op op Defected's derde 'House Masters Remixes'-release, die bestond uit herwerkte versies van Todd Edwards, waaronder een "hectische draai" aan 'When Your Alone' van A-Trak.