Skip to main content
Sarah Ottow
6 June 2024, 18:00

AMF heeft de volledige line-up bekendgemaakt van hun aankomende editie

 Tiësto, Marlon Hoffstadt, Timmy Trumpet, Maddix, Wade, Tita Lau en Showtek maken - naast de al eerder aangekondigde Martin Garrix - hun opwachting

AMF

Tiësto, Marlon Hoffstadt, Timmy Trumpet, Maddix, Wade, Tita Lau en Showtek maken - naast de al eerder aangekondigde Martin Garrix - hun opwachting op een van de meest legendarische evenementen van Amsterdam Dance Event.

Eerder werd bekendgemaakt dat naast Martin Garrix nóg een Nederlandse artiest van grootformaat zijn opwachting gaat maken tijdens AMF. De organisatie is meer dan trots dat ook Tiësto - die eerder deze week een Buma Awards in de wacht sleepte - deze editie van de partij gaat zijn, naast de andere acts van eigen bodem Maddix en Showtek. Het wordt niet een volledig Nederlands feestje: ook elektronische zwaargewichten zoals Marlon Hoffstadt - die momenteel hoge ogen gooit met zijn Daddy Trance tunes, Wade en Timmy Trumpet, die een bekende is van het AMF-podium, zijn van de partij. Ten slotte gaat Tita Lau haar grootste show ooit geven, voor maar liefst 40.000 mensen.

Naast deze spetterende line-up wordt binnenkort ook nog de dj aangekondigd die de pre-show act verzorgd. Kijkende naar voorgaande jaren wordt ook hier niet teleurgesteld; eerder was de eer aan Like Mike in 2023 en Kapuchon - het techno alter ego van Afrojack - in 2022.

Ondanks de ruim 40.000 bezoekers weet de stadionshow die AMF presenteert, een intieme nachtclubsfeer neer te zetten. De afgelopen twaalf jaar is AMF dan ook uitgegroeid tot een niet te missen event tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event en kan AMF met recht zeggen een toonaangevend event te zijn waarbij continu trends en populariteit van de acts binnen de scene niet uit het oog verloren worden. 

Ten slotte presenteert AMF met trots de radio-partnerships voor de editie van dit jaar. De langdurige samenwerkingspartner Radio 538 is ook dit jaar weer aan boord, tezamen met het Franse Fun Radio. Beide partnerships maken deel uit van de grootschalige pan-Europpese promotiecampagne, waardoor AMF een breed publiek bereikt en blijft groeien als het voornaamste elektronische muziekevenement van Amsterdam Dance Event.

Informatie
Evenement: AMF
Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Datum: Zaterdag 19 oktober 2024

Line-up (A-Z)
Maddix
Marlon Hoffstadt
Martin Garrix 
Showtek
Tiësto
Timmy Trumpet
Tita Lau
Wade

Tickets

Tickets zijn in de verkoop via amf-festival.com. LoyalEarly en Regular tickets zijn inmiddels uitverkocht. Late phase tickets zijn nog beschikbaar voor €99,- excl. servicekosten.