Skip to main content
Christian Eede
29 January 2024, 17:48

Tiësto wordt de allereerste in-game DJ van de Super Bowl

Hij zal draaien tijdens de warming-up en in-game breaks van het evenement van 11 februari

Tiesto

Tiësto is onthuld als de allereerste in-game DJ van de Super Bowl.

De trance-artiest zal op 11 februari deel uitmaken van Super Bowl LVIII, waar hij DJ zal zijn tijdens de warming-up en terwijl fans zich vestigen in het Allegiant Stadium in Las Vegas. Hij blijft dan op zijn plaats om verder te spelen tijdens de pauzes in het spel.

Delen van Tiësto's set op het NFL-sportevenement zullen te zien zijn op de Super Bowl LVIII-uitzending op CBS in de VS, evenals op de eigen sociale kanalen van de DJ.

"Ik ben verheugd om deel uit te maken van de Super Bowl LVIII", zei Tiësto. "En het is nog ongelooflijker dat het op mijn favoriete plek is - Las Vegas. Bedankt aan de NFL voor het feit dat ik er ben. Ik kan niet wachten om met jullie allemaal te feesten tijdens de grote wedstrijd!"

Tim Tubito, van de NFL, voegde toe: "Elk jaar proberen we de ervaring in het stadion voor onze fans naar een hoger niveau te tillen, en met onze eerste Super Bowl in Las Vegas lijkt het alleen maar passend om de erfenis van iconische dj's in deze stad te omarmen door Tiësto zijn kenmerkende stijl naar ons grootste evenement te laten brengen.

"Als een van de meest invloedrijke DJ/producers die heeft bijgedragen aan het definiëren van de cultuur van Las Vegas en elektronische muziek over de hele wereld, is Tiësto de perfecte artiest om ons te helpen een onvergetelijke gameday-ervaring te creëren voor onze fans, spelers en kijkers overal."

Tiësto is de vijfde dj die wordt uitgenodigd om pre-game te spelen in de Super Bowl, na dj Khaled, D-Nice, Zedd en dj Snake. Hij is echter de eerste die wordt uitgenodigd om de volledige wedstrijd te spelen.

De Halftime Show van dit jaar wordt geheadlined door Usher.

Tiësto werd verkozen tot nummer 23 in DJ Mag's Top 100 DJ's lijst voor 2023.