Skip to main content
Sarah Ottow
30 May 2024, 17:00

AMF heeft Martin Garrix aangekondigd als eerste headliner

De Johan Cruijff ArenA wordt tijdens AMF voor één nacht de grootste nachtclub ter wereld

AMF

AMF heeft zojuist Martin Garrix aangekondigd als eerste headliner van de aankomende editie tijdens het iconische Amsterdam Dance Event in oktober van dit jaar. Het event dat jaar na jaar erin slaagt spetterende line-ups te verzorgen stelt ook dit jaar niet teleur.

Inmiddels is Martin Garrix voor niemand meer onbekend. Met een reeks aan wereldhits zoals Animals, In the Name of Love en Scared to Be Lonely, is de Nederlandse DJ en producer een begrip geworden in de elektronische muziekwereld. Zijn energieke en melodieuze stijl van muziek maken heeft hem wereldwijd een enorme schare fans opgeleverd, waardoor hij een van de meest gewilde DJ’s van de industrie is. Garrix keert voor de zesde keer terug naar het befaamde AMF-podium en zal naar verwachting een van zijn meest fenomenale optredens ooit geven, dat tevens exclusief te noemen is: tot ADE is dit Garrix’ enige show in Nederland.

AMF verwacht ook dit jaar weer 40.000 bezoekers te verwelkomen en maakt zo van de Johan Cruijff ArenA voor één nacht de grootste nachtclub ter wereld. De aankondiging van Martin Garrix is dan ook nog maar slechts het begin van wat een onvergetelijke beleving gaat worden; AMF kondigt binnenkort nóg een grote Nederlandse DJ aan.

Debuut voor Insomniac Europe
Het onlangs opgerichte Insomniac Europe - dat een dochteronderneming is van het Amerikaanse Insomniac - zet met onder andere AMF voet aan de grond binnen het Europese festivallandschap. De organisator is wereldwijd verantwoordelijk voor maar liefst 10.000 evenementen; waaronder concerten, clubnachten en festivals en verwelkomt jaarlijks ruim 7 miljoen bezoekers. Met AMF in het portfolio duikt de organisator direct in het diepe om de toon te zetten voor wat ze de rest van het continent te bieden hebben en met de enorme ervaring en expertise wordt verwacht dat AMF dit jaar zichzelf gaat overtreffen.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Event: AMF
Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Datum: Zaterdag 19 oktober 2024