Skip to main content
Olivia Stock
1 February 2024, 17:00

UNTOLD Dubai voegt Tiësto, Sven Väth, Kasia en meer toe aan de line-up van 2024

Het debuut van het festival in het Midden-Oosten gaat over twee weken van start

UNTOLD

UNTOLD Dubai heeft een nieuwe golf van acts onthuld die deze maand op het debuutfestival zullen optreden.

Het eerste "megafestival" van de stad vindt plaats van 15 tot 18 februari en verwelkomt onder meer Tiësto, Hot Since 82, PSY, Mahmut Orhan, Kasia, Luciano en Sven Väth in Expo City Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Ze voegen zich bij een reeds gestapelde lijst van wereldwijd elektronisch talent, waaronder 's werelds nummer 1 trance-dj Armin Van Buuren, Paul Kalkbrenner, Don Diablo en Hardwell, naast Sebastian Ingrosso, Timmy Trumpet, Major Lazer en meer.

Om het inaugurele hoofdstuk te lanceren, werkte UNTOLD samen met Armin Van Buuren en de Burj Khalifa voor een wereldrecordprestatie op het hoogste gebouw ter wereld, waarbij de hele structuur werd gebruikt als LED-achtergrond voor de show. De gefilmde wereldrecordspecial is hier te bekijken.

"Het organiseren van evenementen zoals UNTOLD in Expo City Dubai is de perfecte manier om te laten zien dat de stad in staat is om mega-evenementen te organiseren", aldus Ahmed Al Khaja, CEO van Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), "waarmee het zijn positie als internationaal evenementencentrum verder versterkt in lijn met de ambitie van ons visionaire leiderschap om van Dubai de beste stad ter wereld te maken om te bezoeken,  wonen en werken."

Het UNTOLD-festival van vorig jaar in Roemenië – dat werd uitgeroepen tot 6e plaats in DJ Mag's Top 100 Festivals poll 2023 – bevatte optredens van David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, Eric Prydz en vele anderen.

Ga voor meer informatie en het kopen van tickets naar de website van UNTOLD Dubai hier.