Skip to main content
DJ Mag
17 January 2024, 15:47

30 jaar Top 100 DJs in nieuwe documentaire

Bekijk de trailer van de nieuwe DJ Mag Original-documentaire, die op woensdag 31 januari exclusief op YouTube in première gaat

Top 100 30 jaar

Een nieuwe documentaire over 30 jaar DJ Mag Top 100 DJ's poll is vandaag aangekondigd. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

De DJ Mag Original-documentaire, Top 100 DJ's: The World's Biggest Music Poll, gaat op woensdag 31 januari exclusief in première op YouTube.

De documentaire, geregisseerd door Liam Smith van DJ Mag, bevat interviews met artiesten die centraal hebben gestaan in de Top 100 DJ's-enquête gedurende zijn 30-jarige geschiedenis. Deze omvatten Carl Cox, Smokin Jo, David Guetta, Martin Garrix, Charlotte de Witte, Steve Aoki, Armin van Buuren, DJ Paulette, David Morales, Fatboy Slim, Arielle Free, ALOK, Sonique, Don Diablo, Hardwell, Sister Bliss, Sarah Story, Paul van Dyk, John Digweed, Mariana BO en nog veel meer.

Sprekend over Top 100 DJ's: The World's Biggest Music Poll, zei DJ Mag's senior producer, Smith: "Hoewel het project begon als een manier om het 30-jarig jubileum van de Top 100 DJ's te vieren, werd het al snel een inzicht in de geschiedenis van de dancemuziek, waarbij werd gekeken naar hoe elektronische muziek zich de afgelopen drie decennia naast de poll heeft ontwikkeld."

Simon Kelly, operationeel directeur van DJ Mag, voegde toe: "Sinds de evolutie van een redactioneel samengestelde lijst om de 100e editie van DJ Mag te vieren, is Top 100 DJ's in drie decennia exponentieel gegroeid en fungeert nu als een definitieve wereldwijde momentopname van de populariteit van DJ's wereldwijd.

"Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Top 100 DJ's wilden we dit traject vastleggen - op een eerlijke en open manier - naast de geluiden, scènes en artiesten die de poll onderweg heeft weerspiegeld. Het team heeft onvermoeibaar gewerkt om dit - onze eerste lange DJ Mag Original-documentaire - tot bloei te brengen en we zijn ongelooflijk enthousiast om dit de wereld in te sturen."

Je kunt de trailer van Top 100 DJ's: The World's Biggest Music Poll hieronder bekijken.

Play Video