Skip to main content
News

Yung Felix breidt zijn house arsenaal uit met nieuwe release

I’m Drunk is een samenwerking met Curaçaose vocalist AMY MIYÚ en wordt uitgebracht door het wereldberoemde Spinnin’ Records

Yung Felix

Na eerder I Need You uitgebracht te hebben breidt Yung Felix met I’m Drunk zijn arsenaal aan house tracks uit. I’m Drunk is een samenwerking met Curaçaose vocalist AMY MIYÚ en wordt uitgebracht door het wereldberoemde Spinnin’ Records.

Na eerder dit jaar het roer omgegooid te hebben en zich te focussen op een nieuwe muziekstijl brengt Yung Felix vandaag zijn tweede single uit op Spinnin’ Records. De release, I’m Drunk, is een samenwerking met de Curaçaose AMY MIYÚ en is de perfecte opvolger van I Need You.

Als producer heeft Yung Felix geen gebrek aan ervaring. Zijn producties en samenwerkingen met grootheden uit de Nederlandse hiphop werden steevast hits en bezorgde hem een reputatie als een van de gewildste producers in de industrie.

AMY MIYÚ, verantwoordelijk voor de vocals op I’m Drunk staat bekend als topline queen en de capaciteit om in verschillende muziekgenres te werken.

Yung Felix ft. AMY MIYÚ - I’m Drunk is nu beschikbaar op alle streaming platforms.