Skip to main content
DJ Mag
27 July 2024, 14:02

WIN! Een reis naar de Top 100 DJs Awards en een AlphaTheta DJ-setup ter waarde van €2600,-

Win de ultieme Top 100 DJs-ervaring en steun tegelijkertijd het belangrijke werk van UNICEF

Win win win

Steun UNICEF en maak kans op de ultieme Top 100 DJs-ervaring!

De winnaar van de loterij ontvangt een volledig verzorgde reis om de nummer Wereld Nr. 1 DJ backstage te ontmoeten terwijl diegene zijn/haar award ontvangt, een gesigneerde replica van de Wereld Nr. 1 DJ-trofee, en een AlphaTheta volledig draadloze DJ-setup ter waarde van meer dan €2600,- (inclusief de OMNIS-DUO en WAVE-EIGHT).

Tijdens de reis worden de winnaar (plus een vriend) ondergebracht in een luxe hotel voordat ze backstage bij DJ Mag bij de Top 100 DJs Award Show zullen zijn, die zal plaatsvinden in Amsterdam of Londen. Ze nemen ook een exemplaar van DJ Mag’s limited edition hardback boek — 100 of the World’s Best DJs — mee, gesigneerd door de Wereld Nr. 1 DJ.

Alle opbrengsten van de loterijtickets gaan naar UNICEF, de officiële partner van DJ Mag’s Top 100 DJs poll 2024. Een enkele entreekaart kost slechts €6,-, met aanzienlijke kortingen op toegangspakketten. De loterij sluit op 7 augustus 2024 om 12:00 uur en de winnaar wordt daarna binnen twee weken benaderd.

Doe nu mee via crowdfunder.co.uk/p/100djs.

UNICEF werkt in de moeilijkste omstandigheden wereldwijd om een betere wereld voor elk kind te creëeren, elke dag. Een wereld waarin elk kind de kans krijgt om zijn potentieel te vervullen en gezond en veilig op te groeien — van de vroege kindertijd tot de adolescentie. UNICEF zorgt ervoor dat meer kinderen wereldwijd worden gevaccineerd, opgeleid en beschermd dan welke andere organisatie dan ook en heeft meer gedaan om wetten, beleid en gewoonten te beïnvloeden ter bescherming van kinderen dan welke andere liefdadigheidsinstelling dan ook.

De stemming voor DJ Mag’s Top 100 DJs poll 2024 is nu geopend. Je kunt hier je stem uitbrengen, de poll sluit op 11 september 2024.