Skip to main content
Jack Ramage
4 November 2023, 15:00

Ultra Miami maakt eerste namen bekend voor festivalline-up 2024

Peggy Gou, Afrojack, David Guetta, Martin Garrix, Amelie Lens en nog veel meer spelen volgend jaar in Downtown Miami

Ultra Miami

Ultra Miami heeft de eerste namen gedeeld die op het festival van 2024 zullen spelen. 

Het festival, dat de 24e editie van het festival markeert, vindt plaats van 22 tot 24 maart 2024 in Bayfront Park in Downtown Miami. 

Ultra zal meer dan 20 exclusieve optredens in Miami bevatten, waarbij de eerste aankondiging al FISHER, Chris Lake, Peggy Gou, Afrojack, David Guetta, Excision, Gryffin, Martin Garrix, Nora En Pure en vele anderen bevestigt. 

Het festival zal ook debuutoptredens van ARTBAT bevatten, evenals livesets van SVDDEN DEATH, Space Laces en Eptic die optreden als Masterhand. Calvin Harris zal ook voor het eerst sinds 2013 terugkeren naar Bayfront Park. 

Ultra's RESISTANCE-merk zal ook optredens organiseren, waaronder Adam Beyer, Camelphat, Eric Prydz en DJ Mag's coverster van juni 2023, Amelie Lens.

Swedish House Mafia was vorig jaar de headliner van Ultra Miami en trok een menigte van 165.000 bezoekers. Je kunt hun complete liveset van 70 minuten, die voor het eerst sinds 2018 hun terugkeer naar Ultra markeerde, hier bekijken

Opnames van optredens van artiesten als Martin Garrix en Alesso van het evenement van vorig jaar zijn ook online beschikbaar.

Tier 1-tickers en betalingsplanopties voor Ultra Miami 2024 zijn nu uitverkocht, je kunt hier meer te weten komen over het festival en beperkte tier 2-tickets kopen.