Skip to main content
April Clare Welsh
9 August 2023, 11:00

Tomorrowland's One World Radio lanceert 24-uurs kanaal voor festival anthems

Een mix van de "grootste en meest memorabele" deuntjes van het festival samen met de huidige publiekslieveling hits

Tomorrowland anthems

Tomorrowland's One World Radio heeft een nieuw 24-uurs kanaal gelanceerd vol met "de meest anthemische en iconische Tomorrowland-tracks".

Gecureerd door het officiële radiostation van het Belgische megafestival, belooft 'Tomorrowland Anthems' een "non-stop, energieke muzikale reis" in kaart te brengen met enkele van de "grootste en meest memorabele" tracks van het festival, evenals een gestage aanvoer van enkele van "de heetste en populairste hits van het moment".

Je kan afstemmen op het 24/7 station via tomorrowland.com of via de Tomorrowland App. Tomorrowland's officiële radiozender One World Radio gelanceerd in 2021.

De 17e editie van Tomorrowland vond plaats tijdens de laatste twee weekenden van juli met headliners als Amelie Lens en Adam Beyer. Bekijk hier de volledige Tomorrowland 2023 sets van Amelie Lens, Hardwell, Alok, Patrick Mason, Vintage Culture, Indira Paganotto en meer.

Het festival deelde ook een afspeellijst met de 10 meest gespeelde nummers van 2023 met namen als Mau P, Skrillex & Boyz Noise, Peggy Gou, Fred again.. en Swedish House Mafia.