Skip to main content
Martin Guttridge-Hewitt
25 November 2023, 8 PM

Tomorrowland Winter kondigt volledige line-up voor 2024 aan

Armin van Buurenm, ANNA, NERVO, Eliza Rose en DJ BORING behoren tot de namen

Tomorrowland winter

Tomorrowland Winter 2024 heeft zijn volledige line-up bekendgemaakt. Het evenement loopt van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 maart in Alpe D'Huez, Frankrijk. 

Een brede dwarsdoorsnede van spraakmakende artiesten uit EDM, techno, house en meer zijn allemaal bevestigd, waaronder acts als Vintage Culture, GORDO, ANNA, Dimitri Vegas & Like Mike en NERVO. 

Eliza Rose, Sama' Abdulhadi, Kölsch, Konstantin Sibold, Sebastian Ingrosso, Jaguar, Elkka, Arielle Free en DJ BORING staan ook op de lijst, net als Frans talent in de vorm van Agoria, Tchami & Malaa, NTO, Joachim Pastor en Tony Romera. Netsky, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies en Amber Broos behoren tot degenen die eerder dit jaar werden bevestigd. 

In totaal zullen 150 dj's en live-acts gedurende de acht dagen optreden, en dit jaar zijn er acht buiten- en binnenruimtes om te ervaren, naast mogelijkheden voor sneeuwsporten en meer. De levels variëren van CORE, een enorm brandpunt dat de kenmerkende productieniveaus van Tomorrowland belichaamt, tot het nieuw toegevoegde Reflection of Love. Gelegen in de bergen, in plaats van op een centrale locatie, lijkt het ontwerp een voorproefje te geven van de Reflection of Love-evenementen in België en Brazilië naar de Alpen. 

Alle ticketpakketten inclusief accommodatie en vierdaagse passen zijn nu uitverkocht. Zeven (exclusief accommodaties) en een beperkt aantal dagpassen zijn hier nog steeds beschikbaar.